FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

MM Stoica a fost eliberat, a dat declarații în fața pușcăriei și a fost prezent la meciul cu Chiajna: "Sper să fi ieșit doar cu calități"

15 februarie 2016. După 1 an și 11 luni, MM a ieșit din închisoare // Foto: Cristi Preda +3   FOTO
15 februarie 2016. După 1 an și 11 luni, MM a ieșit din închisoare // Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat marti, 16 februarie 2016 00:00

Mihai Stoica crede că s-a schimbat în cele 713 zile petrecute în închisoare și spune că deocamdată nu poate reveni în fotbal.

4 martie 2014 - 15 februarie 2016. Acesta este timpul pe care MM Stoica l-a trăit în spatele gratiilor.

"Din clipa în care ajungi dincolo te gândești cum va arăta ziua în care ieși. Sunt tot felul de sentimente inexplicabile. A fost o perioadă în care am câștigat mult, am pierdut mult mai mult. Ce am câștigat? Am triat multe caractere, am câștigat prieteni și am câștigat poate echilibru. Cert este că ce m-a ajutat foarte mult a fost adaptabilitatea. Am intrat cu multe defecte și calități la pușcărie, sper să fi ieșit doar cu calități" au fost primele cuvinte.

Gigi îl angajează direct

Duminică dimineață, Becali anunța numirea în funcția de consilier a fostului său colaborator. "O să-l sun acum pe Gigi pentru că el a făcut un gest cum doar el putea să facă. A pus mai presus de situația financiară și de situația clubului la care ține atât de mult prietenia față de mine și cuvântul dat. Iar chestia asta e rară! La Steaua voi fi primit mereu, dar deocamdată am o pedeapsă complementară care nu-mi interzice să activez într-un club de fotbal, dar îmi interzice anumite lucruri. Până când o anumită instanță nu se va pronunța în legătură cu această pedeapsă complementară, eu nu voi face nici un pas. Există procedurile legale pe care le voi urma. Până atunci îmi rezerv dreptul să păstrez tăcerea, chiar dacă sunt nevorbit!", a mai spus MM.

I-a atacat pe rivali

La doar câteva minute după ce-a ieșit din pușcărie, Stoica nu a ezitat să-i atace pe rivalii de la Rapid: "Am avut emoții în fața judecătorului, comparativ cum am avut la dubla cu Rapid din 2006, din Cupa UEFA. Mă bucur că deznodământul a fost unul fericit pentru mine, așa cum a fost și atunci. În pușcărie am avut posibilitatea să-mi îmbunătățesc cunoștințele despre fotbal pentru că am avut mult timp liber și-am văzut aproape toate meciurile. Nu m-am bătut cu nimeni, nu am făcut greva foamei, nu am intrat în depresie, doar am respectat lucrătorii din penitenciare și pe ceilalți deținuți și-am fost respectat la rândul meu de toată lumea".

Din închisoare la meci

Imediat după eliberarea din închisoare, Mihai Stoica a mers acasă, la familie, apoi, la rugămintea lui Laurențiu Reghecampf, a venit la stadionul din Chiajna. În momentul în care s-a ieșit la încălzire, MM s-a îmbrățișat cu toți jucătorii și cu cei din staff, apoi, în timpul meciului, a stat alături de Gigi Becali și Valeriu Argăseală.

Avocatul Doru Giugula a explicat la Dolce Sport ce poate face MM după liberare: "E de apreciat că domnul Becali încearcă să facă bine celor care l-au ajutat. Numai că, din dorința de a face bine, să nu facă mai mult rău. Mihai Stoica nu poate să stea pe bancă, trebuie să stea în tribună, ca orice alt suporter. Dacă semnează vreun document cu însemnele clubului, deja înseamnă reprezentare și nu e bine".

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  16 Februarie 2016, 21:57
Postat de supereduardo10 pe 16 Februarie 2016, 09:08

cum vorbeste omu zici ca a venit de la restaurant :))) vai de capul lui ..si apropo stiu mihaita ca n-ai avut emotii cu Rapid ca doar a-ti umblat la jucatori cei care ai ajuns mai tarziu la clona dar si asa era sa fiti descaltati si cum dumnezeu nu doarme va umilit o echipa de anonimi in semifinale iar u si marele patron a-ti ajuns unde va e locul dupa gratii.. Stai nu fii bucuros ca marele patron se intoarce la locul lui si inca mult si bine..

ASA E ,O ECHIPA DE ANONIMI,A BORO,UNA CU MARI JUCATORI CARE A AJUNS IN FINALA SI CARE DACA JUCA CU RAPID LE DADEA 10 !ESTI PREA *** PT SEC ASTA,AUZI UMBLAT LA JUCATORI IN SFERT UEFA,UAAAAAAAAA,PROGENITURA,***,SUNTETI ZERO LA ORA ASTA

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

supereduardo10
supereduardo10  •  16 Februarie 2016, 09:08

cum vorbeste omu zici ca a venit de la restaurant :))) vai de capul lui ..si apropo stiu mihaita ca n-ai avut emotii cu Rapid ca doar a-ti umblat la jucatori cei care ai ajuns mai tarziu la clona dar si asa era sa fiti descaltati si cum dumnezeu nu doarme va umilit o echipa de anonimi in semifinale iar u si marele patron a-ti ajuns unde va e locul dupa gratii.. Stai nu fii bucuros ca marele patron se intoarce la locul lui si inca mult si bine..

benaflek
benaflek  •  16 Februarie 2016, 08:55

uite l ma.miroase a puscarie prin ecran

Vezi toate comentariile (3)
Comentează