FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

MM Stoica a sunat în redacţia GSP: "Nu sunt nebun! Gigi se amuza când am plecat"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat sambata, 04 iunie 2016 00:00

Mihai Stoica spune că respectă legea din toate punctele de vedere și că nu se ocupă de transferurile de jucători la Steaua, ci doar întocmește un raport detaliat despre activitatea acestora.

După publicarea articolului "Are sau n-are MM voie la Steaua?", Mihai Stoica a sunat la redacția Gazetei pentru a face precizări despre situația în ceea ce privește pedeapsa complementară primită în urma deciziei din "Dosarul Transferurilor".

- Am citit articolul vostru din Gazetă și-acolo este o mare eroare, o minciună și nu era normal să apară!

- La ce vă referiți?
- La faptul că eu nu eram nebun să negociez cu Nathan Junior! M-am dus în Portugalia să urmăresc mai mulți jucători, dar eu nu am vorbit cu absolut nimeni de bani sau de lucruri prin care să-mi încalc pedeapsa complementară. Eu respect la literă tot ce spune în acea decizie și nu sunt nebun să o încalc și să mă duc la pușcărie. De tot ce a însemnat negociere în cazul lui Nathan s-a ocupat Anamaria. Eu nu știu cine v-a spus vouă că am negociat cu el, dar este un lucru foarte grav! Eu doar am făcut un raport detaliat despre el.

"Gigi se amuza că am plecat de la negocierile pentru Chipciu"

- Gigi Becali spunea că "l-am trimis pe MM să se intereseze de Ovidiu Popescu".
- Exact! M-am dus și m-am interesat. Eu chiar știu să fac un raport detaliat despre un jucător! Nu mă iau doar după ce scrie prin ziare sau prin alte părți. Am multe contacte și mă interesez pentru că vreau să știu părerea antrenorilor cu care a lucrat, a jucătorilor.

- Și ce-ați scris în raport?
- Știu că Ovidiu a avut o fractură, că a fost operat în Turcia, că e în curs de recuperare. Că e un băiat liniștit, că are o prietenă, că nu are carnet de conducere. Că e născut la Reșița, că a jucat la UTA, la Poli. Asta am făcut eu. Am stat cu Ovidiu Popescu la masă timp de patru ore, dar nicio secundă eu nu am discutat cu el de bani. Să se ducă să vorbească cu Pitu sau cu Argăseală, cu cei de la club! Eu nu vreau să mă ocup de niciun transfer. Eu fac doar un dosar complet, să vedem dacă profilul jucătorilor este cel pe care ni-l dorim noi.

- Dar...
- M-au sunat impresari! M-a sunat Jeremy Bouhy, impresarul lui Keșeru, și i-am spus să mă caute în septembrie 2019. "Băi MM, eu vreau să ne vedem ca prieteni, nu pentru altceva". Nu putem să ne vedem absolut deloc, nu vreau să fac nimic în afara legii. Trebuie să înțeleagă toată lumea că nu sunt nebun să încalc acea decizie! Mi-a transmis Antonio Teixeira, impresarul lui Varela, să ne vedem atunci când eram în Portugalia și i-am zis clar că nu vorbesc eu nimic, să sune la club. Mă sună tot felul de agenți și le spun clar că nu vorbesc absolut nimic legat de bani! Au venit ăștia la Palat la Gigi, turcii de la Karabukspor, să negocieze pentru Chipciu şi am plecat de-acolo.

- De la negocieri?
- Da! Am plecat pentru că nu am vrut să stau acolo. Gigi râdea, se amuza pe chestia asta. Eu nu am vrut să fiu acolo să particip la discuții. N-am vrut nici să asist, chiar dacă nu vorbeam absolut deloc! Nu am vrut! Eu vreau să respect legea și asta fac, nu încalc absolut nimic.

"Nu particip la discuții legate de condițiile financiare"

- Păi, legea nu vă interzice să vă întâlniți cu impresarii.
- Nu-mi interzice și voi ați dat bine în ziar articolul 64, referitor la interzicerea unor drepturi! Eu nu am negociat absolut nimic de când am ieșit din închisoare, și refuz să intru în contact cu orice reprezentant de jucător, chiar dacă vrea doar să ne vedem și să vorbim de-ale noastre. Am fost sunat de agenți și le-am spus clar că nu am voie să negociez și să mă ocup de transferuri. Mi-au scris pe WhatsApp, mi-au dat mesaje și eu le-am răspuns clar că eu nu particip la discuții legate de condițiile financiare. Am mai multe mesaje pe care le-am păstrat! Mesaje cu toți agenții cărora le-am spus că nu se poate și punct.

- Deci dumneavoastră vă ocupați doar de întocmirea unui raport detaliat.
- Îmi spun punctul de vedere legat strict de calităţile și CV-ul jucătorului, culeg informații referitoare la istoricul medical, la caracterul acestuia, la tot ce ține despre el. Atât!

"Când se discută de eventualitatea unui transfer, eu mă rezum la a-mi exprima punctul de vedere legat strict de calitățile și CV-ul jucătorului, culeg informații referitoare la istoricul medical, la caracterul acestuia etc. Nu particip la discuţiile legate de condițiile financiare"
Mihai Stoica, director sportiv Steaua

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (29)
sexilian
sexilian  •  04 Iunie 2016, 21:12
Postat de sexilian pe 04 Iunie 2016, 21:10

puscariasii raman PUSCARIASI ***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sexilian
sexilian  •  04 Iunie 2016, 21:10

puscariasii raman PUSCARIASI ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1699719646942117
Dorel Ormenisan  •  04 Iunie 2016, 19:48

Toti santeti niste frustrati si va legati de cei care stiu ,au si pot sa faca lucruri pe care mintea voastra bol... nici nu le gandeste.Fiti mai buni si o sa primiti si voi o coaja.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează