FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica dă din casă: "Asta e principala problemă!" » De ce a clacat omul de 2 milioane de euro al lui Becali

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 aprilie 2018 18:01

MM Stoica recunoaște că FCSB n-a găsit încă un închizător care să fie "perechea" lui Mihai Pintilii în fața apărării. Nicolae Dică îi are acolo pe Dragoș Nedelcu, Lucian Filip și Ovidiu Popescu, însă niciunul dintre cei trei n-a dat randamentul așteptat.

"Principala problemă pe care o avem în acest moment este aceea că nu avem un om clar lângă Pintilii. După cum a mai fost o problemă cu perechea lui Planici. Și acolo s-au schimbat mulți jucători și nu sunt foarte multe variante. După cum e o problemă cine să joace, Denis sau Bizonul”, a spus MM Stoica la TV Digi Sport.

...despre Dragoș Nedelcu: "În primul rând, noi jucăm alt sistem față de Viitorul, astfel că Nedelcu nu s-a adaptat încă. Apoi, aici este vorba de Steaua, este cu totul altă chestiune. Nu s-a adaptat.

Dar nu trebuie să se interpreteze că ar avea o viață extrasportivă anapoda. Dimpotrivă, este un băiat exemplar, cu viață extrasportivă ireproșabilă, se antrenează foarte bine. Nu uitați că, spre exemplu, Dennis Man a avut nevoie de un an de adaptare. Credeți că, dacă se prezenta la acest nivel și campionatul trecut, nu juca?".

2.000.000 €a plătit Gigi Becali pentru transferul lui Nedelcu. În acești bani e inclusă și suma pentru cumpărarea procentelor pe care Hagi le păstrase la transferul inițial.

31 de meciuri 
a adunat Dragoș Nedelcu la FCSB în acest sezon. A marcat un singur gol și a oferit o pasă decisivă.

Citește și: 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
132614064213711
Gheorghe Nichita  •  26 Aprilie 2018, 11:14

Ori sunteti in pana de subiecte , ori va plateste foarte bine, de umpleti paginele cu cei doi puscariasi.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  26 Aprilie 2018, 05:15
Postat de Stefan Anghel pe 25 Aprilie 2018, 21:46

poate gresesc,corectati-ma daca e cazul....man,ca si predecesorul sau nicusor stanciu nu jucau titulari pe motiv de prodanca....cum au semnat ce sefa galeriei din stefan cel mare cum au devenit titulari....bine,cealalta varianta a lu nea gg era giovani...care prin popescu,petrescu si hagi spuneau mizerii despre un claudiu raducanu,victoras iacob,sau radoi...

becali a zis-o, cu gura lui! ca man nu a jucat ca sa nu indeplineasca nu stiu ce barem de meciuri, ca trebuia el sa mai dea 100 de mii de coco sau ceva de genul la arad!

1198766430181192
Abigail Laslas  •  25 Aprilie 2018, 22:16

Nu te fa ca uiti de fratele neghiobita, de la sector. Deci sunt 2 pan-acum. Si alea tinute de primarii, n-au primari de la voi? Ca doar nu joa ca U sau Hermannstadt in L1. Inca.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează