FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica, fascinat de un jucător: "Nu l-a vrut, dar acum zice că e noul Szukala" » 6 fundași pe lista lui FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 iulie 2017 13:28

FCSB este în căutarea unui fundaș central, iar Gigi Becal a dezvăluit că pe lista echipei sunt 6 jucători, dintre care se va transfera unul.

"Am vorbit cu Mihai Stoica și mi-a zis că nu luăm un fundaș dacă nu are valoare. Ori luăm unul bun, ori cârpim cu ce avem. A zis că mai așteaptă. Sunt vreo trei jucători pe care îi urmăresc. Și mai sunt vreo trei care așteaptă finalul perioadei de transferuri ca să vadă dacă găsesc vreo echipă", a spus Becali la TV Sport ro.

Patronul stelist a dezvăluit și că Mihai Stoica este încântat de evoluțiile lui Ionuț Larie, fundașul de 30 de ani adus de la CFR Cluj.

"Eu mă pricep la transferat fundași, dar nu am timp să urmăresc multe meciuri, așa cum fac MM și Dică. Păi eu am insistat pentru aducearea lui Larie. Eu l-am vrut de acum doi ani, dar Mihai a zis că e lent. Acum am vorbit cu MM și e încântat  de Larie. Zice că «Este f foarte bun. Lovește mereu primul minge. Dă bine cu capul în minge. E ca Szukala». Pai nu se pricepe Becali la fundași?"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
vicol_vali
vicol_vali  •  06 Iulie 2017, 01:52

Să vedem cum s-or descurca cu FCSB scris pe piept. Probabil o să le cânte Becali din cele bune.

romeverest
romeverest  •  05 Iulie 2017, 20:47

Doamne....cate o sa-si mai auda baiatul asta la primele greseli, sau cand Fcsb-ul va pierde vreun meci important !!

saviola2_8
saviola2_8  •  05 Iulie 2017, 19:23

larie e epava, scuze, nea jijel matale te pricepi la ovine, acolo e domeniul tau, la fotbal esti paralel! larie ca si balasa sunt doi fundasi decenti pentru liga 1 si atatk, nu sunt nici macar cei mai buni fundasi din tara, pentru europa iti trebuiesc doi care sa fie cu mult peste ei!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează
Close