FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Altă veste dură pentru FCSB! MM Stoica: „Coman are ruptură. Pleacă la Belgrad” + Când revine pe teren

Florinel Coman
Florinel Coman

Articol de - Publicat luni, 23 octombrie 2023 18:09 / Actualizat luni, 23 octombrie 2023 18:26

MM Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a declarat că Florinel Coman are ruptură musculară.

Extrema stânga a roș-albaștrilor a părăsit terenul în prima repriză cu Voluntari, scor 0-0, acuzând probleme la coapsă. El are o leziune fribrilară, așa cum a anunțat Gazeta Sporturilor în exclusivitate, și nu va juca în meciul cu Petrolul, programat pe 28 octombrie. El va reveni cu Rapid, pe 5 noiembrie, conform lui MM Stoica.

Curtea de Apel a dat verdictul în procesul pentru palmares dintre CSA Steaua și FCSB
PROCES CSA STEAUA - FCSB
Curtea de Apel a dat verdictul în procesul pentru palmares dintre CSA Steaua și FCSB

MM Stoica: „Coman are ruptură”

„Coman a cerut înlocuire cu un minut înainte. E o leziune fibrilară de gradul 3. Va pleca la Belgrad. Ce situaţie gravă să fie... E o leziune fibrilară, e o situaţie care se întâmplă la fotbal. E la coapsă. E ruptură. A simţit de la echipa naţională. La naţională nu a prea jucat, doar că a simţit şi acolo şi părea să aibă doar febră musculară.

Între febră musculară şi leziune musculară limita e foarte mică. Lumea nu prea înţelege. Nu sunt medic, dar mă pot exprima pe înţelesul tuturor. Cu cât se rup mai multe fibre se ajunge să fie mai grav. E leziune de gradul 3.

Cu Rapid 100% va fi. El n-a zis nimic, s-a antrenat normal. Febra musculară doare cum doare şi leziune. Uneori e febră musculară şi nu spui, dar asta a fost. Se rezolvă şi bine că e într-o zonă unde poate intra Marijana. N-a simţit la antrenamente, a simţit la naţională şi în două zile a dispărut orice urmă de durere”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Coman va pleca la vraciul Marijana Kovacevic, la Belgrad, acolo unde s-a mai tratat și anul trcut, când a suferit o ruptură musculară.

Conform lui MM Stoica, Florinel a avut atunci o leziune musculară de 18 centimetri, dar după ce a făcut tratament aproape o săptămână în Serbia, s-a întors complet refăcut și a putut să joace imediat. Chiar și ulterior a fost ferit de accidentări.

Citește și: 

Fanii CSA Steaua jubilează după decizia Curții de Apel București: „Mulțumim!”
CSA STEAUA VS FCSB
Fanii CSA Steaua jubilează după decizia Curții de Apel București: „Mulțumim!”
Din preferatul lui Becali, acum îl vede out de la FCSB: „Nu-i place de el și are și salariu mare”
FCSB
Din preferatul lui Becali, acum îl vede out de la FCSB: „Nu-i place de el și are și salariu mare”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (4)
concret
concret  •  23 Octombrie 2023, 20:31

"Între febră musculară şi leziune musculară limita e foarte mică. Lumea nu prea înţelege. Nu sunt medic, dar mă pot exprima pe înţelesul tuturor." - Tu te exprimi doar pe intelesul puscariasilor MM, ca faci parte dintre ei.

mihneailie030
mihneailie030  •  23 Octombrie 2023, 19:41
Postat de comanemanuel1980 pe 23 Octombrie 2023, 19:03

Footballul din ziua de astazi e incredibil de tehnologizat: CR7 doarme de cateva ori pe zi pentru a fi tot timpul odihnit si are fiecare masa pregatita la miligram; Haaland poarta prin casa niste ochelari care filtreaza lumina ca sa poate dormi noaptea; intre timp jucatorii nostri merg la vraci. Si ce e si mai dureros e faptul ca asta e prezentata ca o stire normala pt secolul nostru.

Ai dreptate. Ăștia suntem... Epoca de piatră!

mirker
mirker  •  23 Octombrie 2023, 19:08

mai stii *** cum radeai de Rahmani? acum rade o tara intreaga de blondul tau , mpabe , al mai mare si mai tare ...o sa stea pe tusa cat sa te inveti tu minte sa mai razi de altii! ca aroganta se plateste intotdeauna! sila de tine si de cei ca tine , cica mare credincios...pffui...credincios banilor si atat!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează