FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica iese la atac! Ce l-a nemulțumit pe oficialul FCSB + ironizează un rival din Liga 1: "Mai avea puțin și venea SMURDUL"

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 februarie 2018 20:24

Mihai Stoica critică suspendarea de 3 etape a lui Harlem Gnohere, care l-a scos pe atacant din calcule pentru meciurile importante cu CFR Cluj și Dinamo. Oficialul FCSB îl critică pe Sebastian Colțescu, dar și pe George Țucudean. 

"A fost o greşeală a lui Colţescu. S-a grăbit când l-a eliminat pe Gnohere. Se impunea să-i galben lui şi galben lui Ţucudean care a simulat, cu Viitorul. Comisia de Disciplină i-a dat 3 etape. Ne-au luat şi peste picior, adică 3 etape să nu putem să apelăm decizia.

Îl împinge, nu-l loveşte, ăla se aruncă pe jos şi-şi dă ochii peste cap, mai avea puţin şi venea Smurd-ul... dai 3 etape? Îi dai una în mod normal, hai dă-i două. Tu nu iei proba video?

Doar ce declară arbitrul? Păi, poate să declare orice. Colţescu mi-a spus să mă uit la pometele lui Ţucudean, dar nu avea nimic în neregulă. E frustrant", a declarat Mihai Stoica la TV Digi Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
1438737976426490
Tomescu Alexandru  •  18 Februarie 2018, 18:22

Mai oameni buni sa-l numim om aratarea din fotografie?!

haideusicfr
haideusicfr  •  18 Februarie 2018, 11:14

Oficialul FCSB ;cum e turcul si pistolul. Becali si "'öficialul".

haideusicfr
haideusicfr  •  18 Februarie 2018, 10:07
Postat de haideusicfr pe 18 Februarie 2018, 09:55

Uita-te la hockey: cum joaca adevaratii barbati.

Apropo de hockey: ieri a fost un meci dur: SUA-CSI( rusii joaca sub sigla olimpica au fost exclusi din JO).Din pacate am vazut numai inceputul meciului. CSI-istii marcasera .Nu stiu cu cat s-a terminat partida. Nici o informatie pe GSP. Sunt mai importante aberatiile lui mm decat stirile de la JO. Nici nu stiu unde sa caut.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează