FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica nu a mai rezistat » Atac dur lansat în "cazul Alibec": "Mi-ar plăcea să primim sfaturi de la oameni care au realizat mai multe decât noi în România"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 08 ianuarie 2018 19:28

Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB-ului, sare la gâtul oamenilor de fotbal care le-au dat sfaturi steliștilor în ceea ce privește reabilitarea lui Denis Alibec, atacantul care nu a marcat niciun gol în actualul sezon de Liga 1. 

"Se discută atât de mult... Eu câteodată rămân consternat. Văd că, mai nou, primim sfaturi de la toată lumea. Mi-ar plăcea să primim sfaturi de la oameni care au realizat mai mult ca noi în fotbalul românesc. Nu sunt oameni care după '89 să fi realizat ce am realizat noi prin Europa şi să reprezinte cum am reprezentat noi fotbalul românesc. De-aia nu prea avem de la cine să primim sfaturi cu braţele deschise.

Ideea este în felul următor: Denis Alibec are un contract pe care trebuie să-l respecte, să se antreneze şi să joace cum îl recomandă calităţile fotbalistice pe care le are. Nicolae Dică trebuie să antreneze şi să-şi pună în slujba echipei calităţile pe care le are, pe care le-a dobândit în activitatea de fotbalist şi apoi în cea de tehnician. Iar eu nu trebuie decât să asigur condiţiile, bineînţeles, condiţiile sunt asigurate de patron, dar eu să mă asigur ca totul e în regulă", a declarat MM Stoica, potrivit TV Telekom Sport.

0 goluri
are Denis Alibec în 12 meciuri în Liga 1. Are 2 goluri în cupele europene

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
craiovenis
craiovenis  •  09 Ianuarie 2018, 13:57

Mai multe luni de puscarie decat tine si seful tau pentru hotie din fotbal... Greu de gasit altii mai puscariabili in fotbal!

breitner
breitner  •  09 Ianuarie 2018, 13:19

Acum este specialist si ni betoane (ale lui Anton) nu numai in otel (galati)?

690988507672818
Sassu Cristache  •  09 Ianuarie 2018, 11:03

Ai dreptate Mi Mi,Tu si patronul tau ati facut parnaie spre deosebire de altii.Mare realizare!Incepi sa devi ridicol,puscarias ridicol ca si patronul care te plateste ca sa fi bufon!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează