FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

MM Stoica și Reghecampf dau de pământ cu Pițurcă: "Ar trebui să știe engleză, dar el nu știe nici română / E singurul antrenor care n-a dus Steaua în Europa după 1989" » Avalanșă de ironii la adresa fostului selecționer

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 martie 2017 15:38

Laurențiu Reghecampf și Mihai Stoica au susținut azi o conferință de presă în care au ținut să vorbească atât despre episodul de la Zurich, cât și despre acuzațiile lui Victor Pițurcă, de aseară. 

Mihai Stoica a fost cel care și-a început discursul: 

"S-a discutat despre un episod care n-a existat. Nu credeam că poate fi tratat așa atent un asemenea subiect. Crucial nu a fost meciul cu Zurich, doar cel cu Sparta Praga, dragii mei. Steaua a mers în play-off-ul Champions League în urna non campioanelor.

Se scriu niște minciuni înfiorătoare. La Zurich eu m-am simțit rău și nu am putut ajunge la un meci. Ne știți bine, ați fost în cantonamente cu noi. Cum să facem așa ceva, când noi stăm pe bancă și mister vine și la conferințe. Domnul Pițurcă trebuie să răspundă, pentru că așa e normal, să probeze tot ce zice.

Se pot spune multe despre mine. Orice, dar oameni buni, nu beau. Și eu pot face un throwback, nu-i înjurătură pentru unii care nu știu limba engleză deși au ani antrenați afară și ar fi trebuit să vorbească engleză, dar nu știu nici limba română. Că și asta ca să spui că nu ți-e frică, dar ți-e teamă, trebuie să ai ori imaginație, ori un umor involuntar. Nici asta nu e înjurătură.

Nu suntem mulțumiți de felul în care ne prezentăm pe teren, asta e clar. Dar discutăm despre cele 4 meciuri din campionat, n-am pierdut niciunul, am câștigat unul și am terminat 3 la egalitate. În toate aceste meciuri, conform lui Ion Crăciunescu, cel mai mare arbitru român, s-au comis mari erori împotriva noastră. Cu arbitraje corecte, toate aceste 4 jocuri se încheiau cu victoria noastră ", a zis Mihai Stoica la conferința de presă de azi. 

CE A ZIS LAURENȚIU REGHECAMPF:

"Singurul antrenor după 1989 care nu a dus echipa în cupele europene este Victor Pițurcă. Mă repet, singurul. Sunt antrenorul echipei Steaua și am câștigat două titluri, m-am calificat în primăvara europeană, am calificat echipa în Champions League.

E adevărat, am avut o discuție cu Pițurcă în 2013. Dar acea discuție a fost făcută de Mircea Sandu. Această întâlnire nu avea loc dacă nu intervenea președintele FRF. Atunci i-am explicat că nu poate merge în cantonament pe 18 ianuarie. El voia să-i trezească la 7 dimineața și să facă alergări.

El zicea că vorbea doar cu Gigi Becali, că el decide totul. Nu e adevărat, noi decidem programul echipei, chiar dacă mai discutăm și cu patronul. Jucătorii au venit la noi și ne-au cerut să rămână cu noi. Atunci pregăteam meciul cu Ajax Amsterdam.

Acestui personaj îi place foarte mult să iasă acum la TV. Acum văd că-i place. Dar e adevărat, are timp. S-a referit la unele lucruri pe care trebuie să le dovedească. El zicea ca la Snagov se știau rezultatele. Să probeze asta. Am înregistrat emisiunea și o voi folosi ca probă. Se vede clar că el face asta cu un scop. A început cu MM, apoi a continuat cu Reghecampf.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
balauru48
balauru48  •  03 Martie 2017, 22:05
Postat de juliusmad pe 03 Martie 2017, 16:55

eu zic sa nu-l glorificam prea mult pe piturca. nu as vrea sa-ti amintesc de scandalurile cu marian iancu, mititelu, becali, stoica...etc. si nici de episodul de la cazinou :)

Gigist idiot!

983732924972315
Soos Vilmos  •  03 Martie 2017, 17:49

Este gsp-ul in criza de subiecte , altfel nu imi explic importanta data unui conflict intre niste manelisti profitori ai fotbalului.

anthony_alexandru
anthony_alexandru  •  03 Martie 2017, 17:01
Postat de juliusmad pe 03 Martie 2017, 16:55

eu zic sa nu-l glorificam prea mult pe piturca. nu as vrea sa-ti amintesc de scandalurile cu marian iancu, mititelu, becali, stoica...etc. si nici de episodul de la cazinou :)

" Piti Piti lasa ne " este hit cu drept de autor dar doar ca antrenor - dar nu trebuie sa nu luam din meritele niciunui Jucator care a facut parte din echipa din 1986

Vezi toate comentariile (14)
Comentează