FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

„Mister, te rog să nu mă mai înjuri!” » Jucătorul care a răbufnit la adresa lui Dan Petrescu

Dan Petrescu / Sursă foto: GSP
Dan Petrescu / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 februarie 2022 09:30 / Actualizat duminica, 06 februarie 2022 09:51

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, nu ratează nicio ocazie pentru a-l taxa pe Dan Petrescu, fostul său colaborator de la Urziceni. Oficialul roș-albaștrilor îi reproșează tehnicianului campioanei limbajul licențios pe care îl folosește în raport cu fotbaliștii săi.

Ieșirea reprobabilă pe care Dan Petrescu a avut-o la adresa lui Omrani în derby-ul cu Universitatea Craiova de sâmbătă seara i-a adus aminte lui MM Stoica de un alt episod în care „Bursucul” și-a jignit un jucător. La momentul respectiv, George Galamaz n-a mai rezistat și l-a atenționat pe antrenor.

MM Stoica, despre Dan Petrescu: „Se descarcă pe jucătorii despre care ştie că n-o să răspundă niciodată”

„N-o să-l înjure niciodată pe Deac. Eu am lucrat cu el. Se descarcă pe jucătorii despre care ştie că n-o să răspundă niciodată. 

Credeţi că l-a înjurat vreodată pe Maftei? Iar Galamaz i-a spus «Mister, te rog să nu mă mai înjuri, pentru că nu pot juca dacă mă înjuri». Şi nu l-a mai înjurat”, a povestit MM Stoica, la TV Telekom Sport

Discursul lui Dan Petrescu l-a iritat pe Mihai Stoica: „Incredibil! Bați câmpii! Chiar n-ai simțul ridicolului deloc?”
CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 1-1
Discursul lui Dan Petrescu l-a iritat pe Mihai Stoica: „Incredibil! Bați câmpii! Chiar n-ai simțul ridicolului deloc?”

Dan Petrescu și-a înjurat din nou un fotbalist

Dan Petrescu, antrenorul „feroviarilor”, a folosit un limbaj inacceptabil în prima repriză a partidei cu CSU Craiova, dorind să-și „urecheze” un jucător.

În minutul 28, la 1-0 pentru campioana României, Dan Petrescu s-a descărcat pe un fotbalist din apropierea lui. „Vrei să te schimb acum?! Joacă, ce morții mă-tii ai?!”, a spus „Bursucul”, înjuratura fiind captată de microfoanele din jur.

Nu e clar la cine a țipat Dan Petrescu. Billel Omrani era în preajmă, astfel că Ionuț Angheluță, comentator Digi Sport, a spus că: „Omrani era aproape de el, probabil lui i s-a adresat, pentru că a dispărut un pic din joc în ultimele minute”.

De altfel, Dan Petrescu este recunoscut pentru ieșirile sale necontrolate. În 2017, tot în timpul unui meci cu CSU Craiova (1-2), „Bursucul” l-a înjurat pe Cristi Manea.

VIDEO Dan Petrescu, declarații după CSU Craiova - CFR Cluj 1-1

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Ce se întâmplă cu CFR Cluj? Explicații pentru rezultatele slabe din 2022: „Îmi asum ce spun!”

Balaj s-a plâns de „colegii” de lojă: „Ne-au înjurat în timpul meciului. Este mult prea mult!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (61)
368023036732853
Iuga Mircea  •  07 Februarie 2022, 06:49

MM să-și critice jucătorii fcsb-iști,să nu se mai arunce pe jos și să urle ca mușcati de șarpe la orice contact cu un adversar,pentru că nici pe arbitri nu îi mai păcălesc,parcă sunt circari nu fotbaliști!!!!!

maldini_1986
maldini_1986  •  06 Februarie 2022, 19:24

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sile007
sile007  •  06 Februarie 2022, 19:16
Postat de Nicu Morar pe 06 Februarie 2022, 16:53

Robtzel, esti tare PROST........informat !!!!!

Faptul ca petrescu este un golan si un derbedeu a fost demonstrat. Ce mi-a placut cel mai mult a fost faza cand sarbatoreau acum 3 ani o noua *** nationala iar ,,tati de la cfr'' in stare avansata de ebrietate, de cate ori trecea pe langa masa unde statea *** petrecu, ii altoia una serioasa la ficat, așa, sa stie cine e seful, pana cand *** a izbucnit in plans fiind consolat cu greu de cei din staff-ul sau.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (61)
Comentează