FOTBAL  »  Superliga  »  DECES

Moartea fostului jucător de la FC Botoșani a fost un accident stupid » Legiștii au stabilit cum a murit Sandrino Gherine

Gherine a evoluat la FC Botoșani în perioada 2004-2006 // Foto: Ionuț Tabultoc
Gherine a evoluat la FC Botoșani în perioada 2004-2006 // Foto: Ionuț Tabultoc

Articol de - Publicat luni, 12 octombrie 2015 13:15

Fostul jucător al formației moldave, Sandrino Gherine, a fost dat dispărut sîmbătă, fiind descoperit fără suflare într-un lac de acumulare din Vatra Dornei.

Sîmbătă seara, Sandrino a plecat spre Vatra Dornei pentru a participa la nunta unui coleg de la formația Dorna, însă nu a mai ajuns la eveniment. Deși s-a vehiculat varianta sinuciderii, moartea lui Gherine a fost un accident stupid.

Potrivit monitorulsv.ro, Sandrio a coborît din mașină și din cauza întrunericului și a faptului că iazul nu era împrejmuit, acesta a căzut în lac. Sandrio Gherine a fost găsit cu fața în jos, cu un telefon mobil în mînă.

După autopsie, legiștii au stabilit că decesul a fost unul accidental și a fost cauzat de asifxiere.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
romeo01
romeo01  •  12 Octombrie 2015, 17:53

Am citit si eu articolul si initial am crezut clar ca e crima! Dar intamplator, am cativa prieteni in zona, care mi au descris locul! Cautati va rog pensiunea Poiana Izvoarelor din comuna Rosu, chiar la intrarea in Vatra Dornei! Intr-adevar locul e criminal, sunt 4 iazuri in care noaptea poti cadea lejer daca nu cunosti locul, nu sunt deloc ingradite! Proprietarii pensiunii ar trebui trasi la raspundere!!

1446025852379084
Dragos Nastase  •  12 Octombrie 2015, 16:52

E prea cusuta cu ața alba deci fost sportiv de performanța si nu stie sa inoate nu cred. E dubioasa tare moartea acestui fost sportiv ar trebui ca,organele abilitate sa mearga pe fir poate era implicat in ceva pariuri sportive vreo rețea ceva .

ionnis
ionnis  •  12 Octombrie 2015, 15:55

si daca ar fi cazut ii scapa tel din mana incercand sa se salveze

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close