FOTBAL  »  Superliga  »  CSA

Modelul CSA a trecut granița » Armata unei alte țări și-a făcut echipă de fotbal, iar antrenor e chiar un fost jucător al Stelei!

Articol de GSP - Publicat luni, 26 decembrie 2016 17:42

După CSA care și-a înființat echipă de fotbal și va juca de la anul în Liga a 5-a, acum a venit rândul și armatei bulgare să facă același lucru.

Vecinii noștri au înscris-o pe FC ȚSKA 1948 Sofia, echipa Armatei bulgare, în Liga a 4-a. Antrenor e un fost stelist, Valentin Iliev (36 de ani).

incertitudine în privința palmaresului, siglei și numelui

Asemănările dintre CSA Steaua și echipa Armatei bulgare nu se opresc aici.

O mare parte dintre suporterii lui ȚSKA nu vor să recunoască actuala echipă din prima ligă pentru că reprezintă o combinație între vechiul club și Litex Loveci, echipă desființată între timp.

Cele două echipe, Steaua și ȚSKA, mai au un punct comun. Niciuna nu știe clar unde se află numele, sigla și palmaresul.

Diferența dintre Steaua lui Becali și ȚSKA o reprezintă falimentul. În 2015, societatea carea deținea clubul ȚSKA a intrat în faliment, iar omul de afaceri Grisha Ganchev, care o avea pe Litex în prima ligă, a reușit să obțină marca ȚSKA. Astfel, după ce a desființat-o pe Litex a înscris-o în prima ligă bulgară pe ȚSKA Sofia.

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (28)
fangigi
fangigi  •  26 Decembrie 2016, 23:19

La fel ca la noi, la vecinii si prietenii bulgari, exista un club mizerabil, detinut de armata pe vremea comunistilor, cu trista denumire de tska! Iar acum niste nostalgici inca mai incearca sa-l resusciteze, dar mortul de la groapa nu se mai intoarce! Exact asa va fi si la noi!

haideusicfr
haideusicfr  •  26 Decembrie 2016, 20:42

Bulgarii au desfiintat echipele -stat Steaua si Dinamo in 1990. Nu faceti nici o comparatie. Armata nu mai joaca fotbal.O fi ceva onorific.

crimson.veritas
crimson.veritas  •  26 Decembrie 2016, 20:17

Aberati ... Marca (drept intelectual patrimonial) este la CSA ... detinatorul de patrimoniu ... nu a fost niciodata altundeva ... tranzactile din 1998 si 2004 ... nu au transmis patrimoniul ... si nici nu au avut clauze separate pt. transmiterea unei parti de patrimoniu ... cum ar fi Marca 'Steaua Bucuresti'! Palmaresul (drept competitonal nepatrimonial) este la FCSB, continuatorul de activitate, consfiintint prin hotatare judecatoreasca inca din anul 2004! Iar numele 'Steaua' ... parte din denumirile socieatatilor de drept privat 'FC Steaua Bucuresti 2003' si de drept public ... CSA 'Steaua Bucuresti' ... care nu are nici o legatura nici cu patrimoniu ... nici cu activitatea ... face obiectul unu proces ... pe rol ... deci negastigat de nimeni (asa cum ati aberat voi) ... pana nu se judeca recursul! Ce procese a castigat Talpan pana acum? Exclusivitatea Marcii? Pai daca esti proprietar ... este doar o formalitate sa obtii si exclusivitatea dreptului tau intelectual! In rest ... invatati si voi ce inseamna proces ... el incepe la fond ... si se termina ... dupa recurs ... cand avem o hotarare definitiva si irevocabila! Restul reprezinta doar ... faze procesuale! Chiar si pierzand numele 'Steaua' in ultima instanta ... asta nu afecteaza cu nimic ... continuitatea si activitatea clubului nostru ... care se va numi atlcumva atata tot! In acel caz ... Steaua nu a mai castiga ECC, 26 de timpluri ... ci ex. Eurostar Bucuresti sau cum se va numi ... le va fi castigat! ...:))

Vezi toate comentariile (28)
Comentează