FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - RAPID

Moldovan a distrus o vedetă de la Rapid: „Nu a existat pe teren”

Viorel Moldovan
Viorel Moldovan

Articol de - Publicat sambata, 24 februarie 2024 22:17 / Actualizat duminica, 25 februarie 2024 05:11

Poli Iași - Rapid 3-1. Viorel Moldovan, fostul atacant al Rapidului, l-a criticat pe Albion Rrahmani, vedeta echipei din Giulești.

Nici Oaidă și Funsho nu au scăpat de criticile lui Moldovan, care crede că niciunul nu a adus nimic în plus după ce a intrat de pe bancă.

Note GSP după Poli Iași - Rapid 3-1 » Grozavi ieșenii + Rapid de 3 după 3 goluri luate
Poli Iași - Rapid 3-1
Note GSP după Poli Iași - Rapid 3-1 » Grozavi ieșenii + Rapid de 3 după 3 goluri luate

Viorel Moldovan, după Poli Iași - Rapid: „Rrahmani a fost inexistent”

„Nu l-am văzut pe Rrahmani, nu a existat pe teren. Și Samayoa a închis bine spațiile. Burmaz a avut o lovitură de cap bună și o ocazie la 0-0. Nu a funcționat Rrahmani la parametri maximi, nu mai câștigi!

Funsho e ieșit din formă, parcă e blazat. A intrat cu o blazare pe teren. Ceva s-a întâmplat și cu cei de pe bancă, nu e prima dată când Oaidă intră prost, cum a făcut-o și în acest meci”, a declarat Moldovan, la Prima Sport.

„Mi-a plăcut Iași, a fost echipa care a avut inițiativa, chiar dacă jocul a fost echilibrat. Leo a făcut niște schimbări foarte inspirate. A revenit Roman, care a marcat un gol cu un șut la vinclu. A fost foarte bun după ce a intrat. O schimbare foarte inspirată. A contribuit și la golul anulat al lui Harrison”, a mai declarat Moldovan.

Cristiano Bergodi, după Poli Iași - Rapid: „Un duș rece”

„Am pierdut 3 puncte, dar la un moment dat am avut o ocazie să mai mărim rezultatul. În repriza a doua nu am fost buni. În prima repriză am avut o ocazie mare, înainte de 1-0. E un duș rece care ne pune cu picioarele pe pământ. Probabil că am primit prea multe felicitări.

Am avut ocazii înainte de 1-0, apoi te vezi egalat după greșeala aia, dar echipa nu a căzut din punct de vedere psihic. Am fost așa și așa în acest meci. După golul egalizator au crezut în victorie, iar după al doilea gol ne-am dezechilibrat și nu am făcut nimic.

Am schimbat mult pe final pentru a da mai multă prospețime, dar, din păcate, nu s-a întâmplat nimic.

E un duș rece, dar capul sus, e un meci de fotbal! Am pierdut, asta e. După 5 victorii la rând a venit și înfrângerea. Trebuie să mergem înainte, nu e un capăt de țară. Nu se resimte presiunea luptei la titlu. Am venit aici să câștigăm.

Asta e, se pot întâmpla greșeli, nu e o problemă. Important e ca băieții să aibă încredere în continuare. Trebuie să gestionăm presiunea, dar e un duș rece care ne aduce cu picioarele pe pământ”, a declarat Bergodi, la Prima Sport.

VIDEO. Alexandru Ioniță, fostul mijlocaș al Rapidului, declarații la plecarea în China: „Consider că este un pas în față pentru cariera mea”

Citește și:

Săpunaru s-a închinat când a realizat ce gafă a făcut » Moment inexplicabil înaintea golului marcat de Poli Iași
Poli Iași - Rapid 3-1
Săpunaru s-a închinat când a realizat ce gafă a făcut » Moment inexplicabil înaintea golului marcat de Poli Iași
Hagi și-a distrus jucătorii în conferință: „Poate s-au plictisit de mine! Dacă mă enervează, asta fac!”
Farul - Oțelul 1-1
Hagi și-a distrus jucătorii în conferință: „Poate s-au plictisit de mine! Dacă mă enervează, asta fac!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
Normal
Normal  •  25 Februarie 2024, 08:24

Moldovan stie numai sa critice si a devenit penibil !

golgol
golgol  •  25 Februarie 2024, 08:22
Postat de kordell pe 24 Februarie 2024, 22:44

A intrat in atmosfera mamaligii .

Da, a jucat Sucu pe teren ???????????? Nu mai vorbiti prostii. Rapid a venit la Iasi considerandu se castigatori dar au luat teapa pt ca la Iasi s au intors unii jucători titulaturi de baza refacuti dupa accidentari si au facut vreo 2,3 achizitii bunisoare.

alupigus12
alupigus12  •  24 Februarie 2024, 22:55

Baletul nereușit al căpitanului nu l-a văzut? Neputința evidenta și nerușinată nu se vede ?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează