FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

"Momentan sînt doar fiul lui Hagi" » Ianis a vorbit cu presa din Anglia despre problemele sale » Cum îl caracterizează "Regele"

Articol de GSP - Publicat luni, 12 octombrie 2015 15:20

Gică Hagi și Ianis au vorbit cu presa din Anglia despre cariera tînărului jucător de la Viitorul. 

 "Sînt doar un tînăr jucător. Depinde doar de mine dacă voi avea succes. Sînt la debutul carierei mele și abia fac față reputației tatălui meu. Momentan sînt doar fiul lui Hagi", a declarat Ianis.

"Regele" l-a caracterizat pe fiul său și spune că este mai bun decît era el la aceeași vîrstă.

"Șutează foarte bine și are ultima pasă. Evident că mai are mult de muncă, dar crește. Într-o zi, va deveni căpitanul echipei naționale. Este mai bun decît eram eu la 16 ani.

Este foarte talentat și are un mental foarte bun. Joacă cu sufletul, este altruist și joacă pentru echipă. Dă pase de gol și poate lua decizi foarte repede. În plus, lovește bine mingea cu ambele picioare. Eu dădeam doar cu stîngul", a spus Hagi potrivit Daily Mail.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
427951077389201
Mihai Tanase  •  13 Octombrie 2015, 07:51

Ianis nu are ruperile de ritm ale luiGica si nici nu loveste mingea cum o lovea Gica .

adianghelescu
adianghelescu  •  12 Octombrie 2015, 21:22
Postat de unico_biancorossi pe 12 Octombrie 2015, 18:03

face si el ce poate, ca sa-si vanda marfa. daca a ajuns Gica sa sustina ca fisu e mai bun decat era el la aceeasi varsta... e clar. probabil are amnezie si a uitat ca el la varsta lui ianis uimea lumea cu suturile foglia seca si cu golurile din meciurile cu portugalia si finlanda, daca retin eu bine, adica asta se intampla prin 1981, cand el avea fix 17 ani. adica el marca goluri fabuloase, la Nationala. cu mult peste fabulosul gol al lui budescu, din partida cu farroerr. acele suturi ale lui hagi erau de la distante mult mai mari si in mod evident erau suturi la poarta, cu traiectorii incredibile. la doar 17 ani el facea asa ceva, repet. adica el la 17 ani facea ceva ce nimeni din istoria fotbalului romanesc nu a reusit, dar vrea sa ne explice ce ianis e mai bun ca el la aceeasi varsta.))) ori are amnezie, ori se face ca ploua. si chiar ploua, de 4 zile. pe bune.) admirati-l pe adevaratul Rege : https://www.youtube.com/watch?v=tUei6fvx2rY

din pacate hagi senior cultiva cultul personalitatii pentru fiul sau facem pariu ca ianis va face parte din lotul pentru franta daca va fi generalul cruciulita din pacate hagi ii forteaza mina fiului su care cred ca e mult prea crud pentru o campanie asa mare dar va fi in lot, va juca ceva minute v-a fi luat de o echipa mare prin prisma numelui tatalui sau si va lustrui cu ardoare banca precum timplarul chiricash

802589673128559
Dorel Caleanu  •  12 Octombrie 2015, 19:27

Mai dar ce bine seamana cu Petrescu ....

Vezi toate comentariile (17)
Comentează