FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV // VIDEO Momente de coșmar trăite în cantonamentul lui Dinamo: „Ăsta vrea să dea în mine! Mi-am pus mâinile la față... Și-a fracturat mâna în muchia patului”

Articol de - Publicat vineri, 29 septembrie 2023 17:32 / Actualizat vineri, 29 septembrie 2023 18:40

Narcis Coman, 76 de ani, a fost primul portar desemnat „Fotbalistul Român al Anului” în Ancheta Gazetei Sporturilor. A jucat 15 ani în prima ligă din România, inclusiv la granzii bucureșteni, Steaua sau Dinamo. La „Prietenii lui Ovidiu” a povestit un episod șocant din perioada petrecută în „Ștefan cel Mare”.

- Narcis, ai jucat la Steaua, Dinamo, dar și la echipe din provincie.
- Steaua și Dinamo, echipe bune, dar parcă nu eram băgat în seamă. N-aveam ce să apăr... Eu eram un portar să mă ții în spate. Având o echipă bună nu primeam mingea 20-25 de minute și sigur luam un gol parabil. Apoi eram prea ținuți în frâu. Mie nu mi-a plăcut asta... D-asta am și fost arestat la Dinamo, 30 de zile.

- Nu știam asta.
- Am vrut să plec de la ei, că nu mai puteam. Nu m-am mai dus la antrenament. Mi-a dat o dată zece zile, încă zece... Și le făceam pe Uranus la garnizoană. Au venit după mine să mă apuc de antrenamente și n-am mai vrut. Ultima dată din cauza lui Dumitru Nicușor am fost arestat.

- Păi, de ce?
- Am fost în Germania într-un turneu și am fost băiat cuminte, am apărat bine. În ultima seară, m-am lipit de-o doamnă nemțoaică. Hotelul ăsta avea intrări foarte multe, când m-am întors n-am mai nimerit. Mi-a zis la zece fără un sfert. Eu eram la zece fără douăzeci, dar s-a făcut zece până am intrat... Stăteam cu Lică Nunweiller în cameră. Și-a scos inelul de pe mâna dreapta, l-a pus pe stânga. „Ăsta vrea să dea în mine”. Mi-am pus mâinile la față...

+2 FOTO

- Povestea e reală?
- Hai, domne... Mi-am zis atunci: „Nu-i dau lu' «Colonelul»”. Și-am început să i le număr. Una, două, trei... Și pe la a 16-a m-am retras și a dat cu mâna în muchia patului și și-a fracturat-o! A doua zi am spus: „Nu mai am ce căuta aici”. M-am dus la Giurgiu și mi-au dat drept de joc după cinci etape. După 10 etape eram pe locul 2, a venit Steaua după mine în '71.

Citește și:

Dezvăluiri de senzație făcute în platoul GSP » Narcis Coman, amintiri de la chefuri cu Dobrin și femei: „Beam cisterne de vin, de te puteai duce cu barca pân' la New York!”
PRIETENII LUI OVIDIU
Dezvăluiri de senzație făcute în platoul GSP » Narcis Coman, amintiri de la chefuri cu Dobrin și femei: „Beam cisterne de vin, de te puteai duce cu barca pân' la New York!”
Momentele delicate prin care a trecut Cabral, părăsit de tată: „Descărcam camioane la un turc, munceam pe șantier! Auzeam «Uite, maimuța vorbește»”
PRIETENII LUI OVIDIU
Momentele delicate prin care a trecut Cabral, părăsit de tată: „Descărcam camioane la un turc, munceam pe șantier! Auzeam «Uite, maimuța vorbește»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
creeperno534
creeperno534  •  29 Septembrie 2023, 22:43

Ce-a facut la cantonament?

arnautull
arnautull  •  29 Septembrie 2023, 19:08

Era mai betiv ca Dobrin

Bogdan2702
Bogdan2702  •  29 Septembrie 2023, 18:40

Exact, oare ce nevoie este sa romantizam dupa 50 de ani asa zisele cariere ale tuturor ratatilor si *** care s-au perindat prin istoria fotbalului romanesc? A, sa mai vorbim si de partea nefotbalistica a unor mari nume cum ar fi: Dobrin, Dumitrache, Boc, Dinu, etc etc, sigur, merita, dar sa facem antologia golanelilor (am fost in Germania la prostituate in loc sa respect programul de pregatire, beam cisterne de vin, si alte mari aventuri..) cu un neica nimeni, un ratat betiv, vagabond peregrinat pe la jumatate din campionat?? Serios? Mai avea putin si se declara si asta dizident ca facea betii si acte de ‘independenta’ in cele 5 minute cit a fost pe la Dinamo… Vai si amar!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează