FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Moraes, un pas mai aproape de Steaua » A semnat cu "fraţii"

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 ianuarie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 28 ianuarie 2011 19:48

Brazilianul a acceptat ieri propunerea lui Victor şi Ioan Becali ca aceştia să-l reprezinte la un eventual transfer

Transferul lui Junior Moraes în Ghencea e din nou de actualitate. Ieri, vîrful sud-american a fost la biroul fraţilor Becali pentru a semna un contract de reprezentare cu aceştia. Fotbalistul de 23 de ani a venit împreună cu tatăl său, cel care pînă acum juca şi rolul de agent. După ce au pus la punct toate detaliile, Junior şi-a pus iscălitura pe acordul cu Ioan şi Victor Becali.

Imediat după, Moraes a mers la aeroport, de unde a plecat cu Gloria în cantonamentul din Antalya. În charterul care i-a dus pe bistriţeni în Turcia s-au aflat şi Steaua, dar şi CFR, ambele interesate să-l achiziţioneze.


"Să se rezolve pînă luni!"
La plecarea în Turcia, Junior a arătat ca un om sătul de speculaţiile din jurul său: "Vreau la o echipă mare precum Steaua. Sper ca pînă luni să se rezolve totul. Sper din tot sufletul! Sînt şanse mici să rămîn la Gloria".

După ce au rămas în lot cu doar doi atacanţi, Bud şi Traore, campionii s-au lansat puternic pe pista Moraes. Preşedintele Iuliu Mureşan a recunoscut că-şi doreşte încă un vîrf, dar a evitat să dea nume: "Sîntem în negocieri, tot ce vă pot spune e că vom aduce un fotbalist mai bun decît Bjelanovici!".


200.000 de euro este diferenţa dintre oferta Stelei, care dă 800.000 de euro pentru Moraes, şi dorinţa lui Jean Pădureanu, care cere un milion

"Dacă va semna cu mine, garantez că Junior Moraes va ajunge în Ghencea!"
Ioan Becali, declaraţie dată pe 22 ianuarie

"Ar fi fost mult mai bine dacă se finaliza transferul lui Moraes încă de la Bucureşti. El ar trebui să facă vizita medicală, în Turcia e mai greu!"
Mihai Stoica, manager general Steaua

"N-am negociat nimic în avion, că nu sîntem căruţaşi!"
Mihai Stoica, manager general Steaua

"I-am zis lui Jean Pădureanu să-l dea pe Moraes în România. Nu spun mai multe ca să nu se interpreteze!"
Dumitru Dragomir, preşedinte LPF

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (21)
brod
brod  •  29 Ianuarie 2011, 18:22

o fi avand picioare bune, dar la minte.... sa renunti la impresariatul lui taica-tau ca sa intri la jug pe langa giovani becali... o sa sa vada el!

brutusp
brutusp  •  29 Ianuarie 2011, 14:19

deja devine agasanta problema Moraes...sa semneze cu cine o vrea numai sa semneze odata!!!

costacurta
costacurta  •  29 Ianuarie 2011, 09:49

bai astia care spuneti ca a ajuns la stana, pai voi credeti ca daca noi tinem in continuare cu Steaua suntem de acord cu ce gandeste si ce face Becali, Steaua e a noastra si numai a noastra, indiferent cine o va conduce.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează