FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Tot ce trebuie să ştii despre noua echipă a Stelei » 3 mari motive de îngrijorare înainte de startul sezonului!

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iulie 2015 09:17

Gazeta Sporturilor de azi face o analiză amplă a Stelei, după meciurile din cantonamentul din Austria. 

Campioana României, cu Mirel Rădoi aflat la debutul ca antrenor, are mai multe probleme, cu două zile înainte de primul meci al sezonului, Supercupa României cu ASA Tg. Mureş. Meciul este miercuri, de la 21:00, în direct pe Protv şi liveTEXT pe GSP.RO.

ALEXANDRU CHIPCIU

Chiar dacă s-a implicat în pregătire, cu multă dorinţă să fie printre cei mai buni, Alex l-a dezamăgit pe Mirel Rădoi. Acesta a fost lăsat fără banderola de căpitan după plecarea lui Tănase în China, în plus n-a ieşit cu nimic în evidenţă în partidele de verificare.

LIPSĂ DE CREATIVITATE

Steaua pare o echipă fără o idee clară de joc. În lipsa unui mijlocaș central de creație, Rădoi încearcă să mute jocul pe benzi, iar cînd mijlocașii laterali prind o zi slabă ocaziile roș-albaștrilor lipsesc cu desăvîrșire. În amicalele din Austria, campioana României a ajuns greu la poarta adversă.

ANTRENOR NEEXPERIMENTAT

Roș-albaștrii au pe bancă un tehnician care acum își începe cariera. Mai mult, Rădoi nici nu a evoluat în Liga 1 în ultimul sezon și încă nu-și cunoaște bine adversarii. În plus, spre deosebire pe Petrescu care se agită pe bancă, stă cu gura pe jucători, Rădoi e calm, preferînd să urmărească meciurile în liniște și să transmită instrucționile la pauză sau cînd jocul este întrerupt.

Citește în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor sau în varianta digitală întreaga analiză a lotului lui Mirel Rădoi și vezi care sînt plusurile roș-albaștrilor după prima lună sub comanda noului antrenor.

Alte materiale din ediţia tipărită de astăzi sau din Gazeta Digitală:

√ 3 ani cu Negoiţă patron la Dinamo! Mai slab nu se poate! Mai jos nu există

√ O nouă ceartă între şefii lui Dinamo » Alexe, mărul discordiei

√ Interviu exclusiv cu Pawel Golanski, polonezul care a revenit în Liga 1 să-i fure titlul Stelei

√ Reportaj exclusiv de la Red Bull X-Alps 2015, cursa care traversează Alpii

√ Cele mai bune pariuri sînt în Gazeta de azi! Mergi pe mîna noastră

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
mal.
mal.  •  06 Iulie 2015, 13:06

Parcă citește instrucțiunile de la GG!!!

zagna
zagna  •  06 Iulie 2015, 12:37

Galca ce antrenor experimentat a fost... Era sa piarda campionatul desi a avut 13 pct avans ! Echipa a jucat anul trecut din acumularile din perioada Reghe, pe urma a fost varza. Acum, mie mi-a placut cum au facut pregatirile, sa-i vedem in meciurile oficiale. Oricum, eu am mai multa incredere in Mirel decat in strambu de Galca...

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  06 Iulie 2015, 12:13

Asa ma baieti !! Au fost 4, au ajuns 5, iar acum au devenit 3 ?! Sa inteleg ca aia cu galeria sa rezolvat ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează