FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Motivul despărțirii Stelei de Neubert: "Sper să nu regrete decizia"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 iunie 2016 18:21

Anamaria Prodan, soția antrenorului Stelei, susține că Thomas Neubert a părăsit echipa roș-albaștrilor din motive financiare și speră ca neamțul să nu regrete pe viitor această decizie.

"Fiecare își alege drumul în viață, își face socoteli. Cred că atunci când te încurci cu banii și nu mai poți să faci față, probabil te gândești să mergi la bani mai mulți.

Pentru mine, omenia și prietenia ar trebui să fie pe primul loc. Când ești într-o echipă, așa am crescut eu, rămâi până mori în echipa aia. Pleci doar dacă se întâmplă ceva. Tomi va rămâne prietenul nostru, sper să nu regrete niciodată decizia pe care a luat-o", a declarat impresarul la televiziunea sportro.

Thomas Neubert a făcut parte din staff-ul lui Laurențiu Reghecampf în perioada petrecută de acesta la Steaua și i-a ajutat pe roș-albaștri să domine campionatul intern în perioada 2012-2014. Neamțul a plecat la finalul acestui sezon, iar locul său a fost luat de italianul Matteo Spatafora.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
dan2010
dan2010  •  25 Iunie 2016, 05:07

deci s-a incercat si la el cu reduceri la fel ca si la fotbalisti..............lui probabil nui plac terenurile din pipera, omul vrea bani...

conasu_boeru
conasu_boeru  •  24 Iunie 2016, 22:57

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cracker
cracker  •  24 Iunie 2016, 21:48

Pai si sotul tau de ce a plecat la arabi sa antreneze, cand visul sau era sa antreneze in Germania, nu tot banii l-au atras? Statea la Steaua facea o figura frumoasa printr-o cupa europeana si poate poate il vedea o echipa de prin liga 2 din Germania si apoi una din prima liga..la fel si cu Bursucul de Petrescu..viseaza sa antreneze in Anglia via rusi,arabi,chinezi si iar rusi.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează