FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENORI

Motivul pentru care Dinamo a ajuns ciuca bătăilor » Capitolul la care doar Chiajna stă mai rău decât "câinii"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat joi, 23 noiembrie 2017 12:34

Dinamo a schimbat antrenorii pe bandă rulantă în ”era Negoiță”, aceasta fiind o cauză a faptului că echipa tremură acum pentru play-off și a ajuns ciuca bătăilor.

Vasile Miriuță continuă la Dinamo. Până când? Până sâmbătă seară, la meciul cu Poli Iași, cu siguranță. După? "Orice e posibil" e răspunsul pe care-l oferă atât antrenorul, cât și oficialii clubului.

Postul de antrenor principal în Ștefan cel Mare este cel printre cele mai nesigure din toată Liga 1. Doar Chiajna îi depășește pe "câini" în acest top, la limită.

Nicio formație de top care mai activează în prezent în prima divizie n-a schimbat tehnicienii în ritmul galopant în care a făcut-o Dinamo în mandatul lui Ionuț Negoiță: 9 antrenori, 10 mandate sunt din vara 2013 și până în prezent, iar scaunul lui Miriuță se clatină și el.

Practic, "principalul" roș-albilor trebuie să ducă echipa pe loc de play-off în aceste ultime 4 etape din 2017, altfel șefii pot activa clauza de eliberare din funcție a lui Vasile.

Ce s-a ales de munca lor

"Câinii" sunt acum pe locul 7, la 4 puncte de ultima poziție de play-off, ocupată de Astra, iar sâmbătă joacă împotriva lui Poli Iași un meci ce poate deveni esențial în lupta pentru top 6. Moldovenii sunt antrenați de Flavius Stoican și i-au învins în Copou pe dinamoviști, scor 2-1.

Stoican are cele mai multe partide ca antrenor în "era Negoiță", când tehnicienii s-au schimbat ultrarapid, un alt motiv pentru care Dinamo a ajuns să tremure pentru play-off, iar antrenorul actual să propună drept obiectiv menținerea în prima divizie.

Doar Mircea Rednic a reușit să încheie un sezon întreg, 2015/2016. Negoiță a preluat pachetul majoritar la club pe 14 martie 2013, în timp ce Cornel Țănar era "principal". Au început proiectele "New Dinamo" ce-au sacrificat și antrenorii pe bandă rulantă. 

Lista mandatelor de antrenori în "era Negoiță"

15.000 €a fost salariul lunar lui Andone în timpul mandatului său, cea mai mare remunerație în "era Negoiță"

3 e locul ocupat de Contra la finele sezonului trecut, cea mai înaltă poziție a lui Dinamo în ultimii 4 ani. Stoican și Rednic au dus echipa până pe 4

Cine a schimbat cei mai puțini "principali" din 2013

Club Antrenori
1. FC Botoșani
Grozavu (2), Pustai, Enache
2-3. FCSB
Viitorul
Reghecampf (2), Gâlcă, M. Rădoi, N. Dică
Anghel, Stelea, Vintilă, Hagi
4. Craiova Gane, Cârțu/Săndoi, Mogoșanu, Mulțescu, Mangia

* În paranteze sunt trecute mandatele antrenorilor la formațiile respective.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
calinescu_
calinescu_  •  23 Noiembrie 2017, 18:12

MIRIUTZA SI-A DFAT EXAMENULIN MECIUL CU VIITORUL SI CFR .......!!!!! DACA AVEA DEMNITATE ISI PREZENTA DEMISIA ......!!!!!!!! FINDCA NU ARE CONTINUA ....!!!! AR FI PACAT SA NE DUCA IN B ....!!!!!!!!! DAR RAUL CELMARE L-A FACUT CONTRA SI MUTU ....!!!!!

lapusneanul
lapusneanul  •  23 Noiembrie 2017, 15:07
Postat de hannah.robinson pe 23 Noiembrie 2017, 14:55

E bine ca fecesb are același antrenor de vreo 15 ani

12 ani..:)

hannah.robinson
hannah.robinson  •  23 Noiembrie 2017, 14:55

E bine ca fecesb are același antrenor de vreo 15 ani

Vezi toate comentariile (8)
Comentează