FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA

Motivul pentru care Şumudică îi ţine pumnii lui Marius Baciu: "Ce satisfacţie să am în cazul ăsta?"

Articol de GSP - Publicat luni, 20 aprilie 2015 22:52

Concordia Chiajna a pierdut azi în Giulești, 0-1, și mai are doar două puncte peste FC Braşov, prima echipă aflată în zona retrogradării.

Marius Şumudică, fost antrenor al ilfovenilor, speră ca aceştia să se salveze de la retrogradare, pentru că astfel şi-ar recupera şi el foarte mulţi bani. 

"Ce satisfacţie să simt cînd pierde Chiajna? Eu pierd prima! Primarul trebuie să îmi dea dacă se salvează de la retrogradare.

Nu am nimic cu Baciu, am o relaţie bună cu el. Să dea Dumnezeu să aibă rezultate. Nu mă pot bucura de răul lui. Pe cuvîntul meu că îmi doresc să-i iasă jocul! E păcat se retrogradeze Chiajna pentru tot ceea ce e acolo, primar, bază de pregătire, stadion", a zis Marius Şumudică la Dolce. 

...despre Rapid: "Are mari şanse să se salveze de la retrogradare. E la mîna ei. Joacă împotriva tuturor echipelor din zona retrogadării. Eu chiar cred că se va salva".

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează