FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CSU CRAIOVA 1-0

Mulțescu, furios după meciul de la Botoșani: "Am depus contestație. Noi jucăm pe iarbă, nu pe gheață!"

FOTO: Ionuț Tabultoc
FOTO: Ionuț Tabultoc

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 februarie 2017 19:57

Gheorghe Mulțescu, antrenorul lui CSU Craiova, a declarat că înfrângerea echipei sale din jocul de la Botoșani, 0-1, este total meritată, acuzând totuși starea proastă a gazonului moldovenilor.

"Jucătorii noștri au fost preocupați de starea gazonului, să nu alunece, să nu se accidenteze. În schimb, adversarii au fost mult mai agresivi și au meritat victoria.

Nouă ne-a lipsit ultima pasă, ultima execuție. În repriza a doua am fost mai prezenți în joc, dar, dacă nu ai execuții, n-ai cum să emiți pretenții la victorie.

Mi-aș fi dorit amânarea meciului de azi, mai ales că veneam și după un drum lung și eram foarte obosiți. Oricum, am depus contestație pentru starea gazonului lor. Noi suntem obișnuiți să jucăm pe iarbă, nu pe gheață. Vom vedea ce va fi.

Noi am fost firavi, am pierdut multe dueluri. Adversarii au marcat dintr-o fază care nu anunța nimic, dar așa e în fotbal", a spus Mulțescu după meci, la TV Digi Sport.

FC Botoșani a învins-o pe CSU Craiova, scor 1-0, în cel de-al doilea meci al etapei a 23-a din Liga 1. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
popescu13
popescu13  •  12 Februarie 2017, 16:14
Postat de gazistu pe 12 Februarie 2017, 01:45

inainte cu o zi de meci, MULTESCU zicea ca el joaca pe orice teren, nu doreste amanare ca Astra!! acum cand a vazut ca na castigat , depune contestatie? daca castiga craiova acolo , mai depunea contestatia?? Ce tis si oamenii astia? daca erau buni le dadeau un 0-2 la pauza si ii linisteau, asa nau putut da gol, au dat ceilalti!!!

na,nau,tis in ce limba sunt?

bebe21
bebe21  •  12 Februarie 2017, 12:25
Postat de observator_federal pe 12 Februarie 2017, 08:46

Cand zici "Steaua" te referi la conglomeratul de oficiali, arbitri, jurnalisti finantat si condus "inteligent" de Gigi Becali? Ca fotbalisti stelisti este deja un termen impropriu (mai des folositi sunt termeni din categoria "o noua lovitura pe piata transferurilor", "viitorul Lampard", " fostul astral" s.a.m.d), iar calitatea de "suporter stelist" nu ar trebui sa si-o aroge suporterii FCSB (sau gigisti, sau cum or mai fi numiti "suporterii echilei lui Gigi Becali"). Impostura pe toate planurile!

alpine, mofleo...nici duminica nu ai pace...?...probabil nu ai citit printre randuri cand ai dat cu subsemnatul pe contractul de troll si trebuie sa prestezi si in ultima zi din saptamana...asta e...***...*** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sakamoto
sakamoto  •  12 Februarie 2017, 12:20

Atunci cind prazarii-echipa psd-cistiga, terenul a fost fantastic, arbitrajul exceptional. Cind pierd prazarii, arbitrajul fusese murdar, jegos, terenul impracticabil, putea sa le accidenteze cei mai buni futboluisti din Liga Ororilor. De parca adversarii echipei psd, nu jucasera pe acelasi teren. Hai Mititelu, plesneste-i pe nashu&corleone si duru. La bulele cu dinsii!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează
Close