FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mulţescu, noul şef la Dinamo

Articol de - Publicat marti, 04 martie 2008 00:00

Mulţescu a fost instalat antrenor principal pentru un an şi jumătate. Ţălnar va fi secund, iar Dinu doar administrator delegat, cu rol consultativ

Lovitură de teatru: Gigi Mulţescu a fost numit aseară antrenor principal al "cîinilor"! Antrenorul în vîrstă de 56 de ani, care era liber de contract, a semnat pentru un sezon şi jumătate. Mulţescu, ultima oară la U Cluj, va începe de azi munca la echipă prin două antrenamente la Săftica. Iar imediat după prînz, la ora 13:00, va fi prezentat oficial printr-o conferinţă de presă.

În linia a doua
Staff-ul tehnic condus de Cornel Dinu şi Cornel Ţălnar a fost trecut în rezervă! Şi aceasta după două victorii în campionat, 2-1 cu Ceahlăul şi 2-1 cu Dacia Mioveni, dar şi după eliminarea din "sferturile" Cupei, cu Mioveni (0-1). Totuşi, şi Dinu, şi Ţălnar rămîn la prima echipă. Mister îşi va păstra funcţia de administrator delegat, va avea în continuare, teoretic, atribuţiuni de director tehnic, şi se va consulta cu Mulţescu, atunci cînd acesta îi va solicita sfaturi. "Ţînţarul" va fi secund.

Pregătit
Mulţescu a fost înştiinţat încă din iarnă să stea în stand-by, fiindcă ar putea fi cooptat în staff-ul tehnic al roş-albilor. Mai întîi, în luna decembrie, acţionarii l-au întrebat pe tehnician, care era sub contract cu Clujul, dacă ar fi dispus să lucreze cu Ţălnar şi cu Dinu. Răspunsul lui Mulţescu a fost afirmativ, dar discuţiile s-au blocat, întrucît s-a crezut că vor apărea disensiuni între cei trei.

Apoi, luna trecută, în stagiul din Antalya, rezultatele şi prestaţiile "cîinilor" au nemulţumit, iar şefii s-au gîndit din nou la Mulţescu, care devenise liber de contract. Dar iar s-au tergiversat negocierile. Oficialii au vrut şi să-l sperie pe Dinu şi să-l provoace să stea pe bancă. Nu s-a întîmplat acest lucru, iar aseară acţionarii au decis să-l numească pe Mulţescu antrenor principal.

"A salvat clubul în '90"
"Da, l-am numit pe Mulţescu antrenor principal. Îi urăm succes şi s-o ducă pe Dinamo în Europa", a spus, scurt, aseară, Cristi Borcea. A continuat Vasile Turcu: "Mulţescu a semnat pe un an şi jumătate cu Dinamo, va lucra cu Dinu şi cu Ţălnar. Se vor sfătui toţi trei, sînt foşti colegi şi prieteni. Sper să facă treabă bună. E un dinamovist pursînge, un adevărat, mereu alături de Dinamo. În 1990, cînd s-a vrut desfiinţarea lui Dinamo, a intervenit şi a salvat clubul".

"Un trio redutabil de antrenori pe banca lui Dinamo, trei oameni care au adus glorie culorilor roş-albe. Banca tehnică s-a întărit. Este un staff complet şi competent"
Nicolae Badea

"Şi cu Dinu, şi cu Ţălnar am fost permanent în contact în ultimii ani atunci cînd a fost vorba despre Dinamo. Va fi o muncă în echipă"
Gigi Mulţescu
 
Noul staff tehnic:
Antrenor principal: Gigi Mulţescu
Antrenor secunzi: Cornel Ţălnar şi Iulian Mihăiescu
Administrator delegat: Cornel Dinu
Antrenor cu portarii: Gheorghe Niţu
Preparatori fizici: Constantin Niculae şi Marco Oneto

De ce nu Cîrţu?
Şefii lui Dinamo luaseră în considerare şi varianta Sorin Cîrţu pentru banca tehnică, dar au renunţat la idee pentru că s-au temut de reacţia tribunei. Făcînd această schimbare după doar trei meciuri oficiale în 2008, două victorii şi un eşec, şi un stagiu de iarnă făcut cu nişte antrenori care acum sînt trecuţi în rezervă, conducătorii au dorit să aducă o fostă glorie a clubului pentru a fi acoperiţi în faţa suporterilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
 •  04 Martie 2008, 16:55

ba an mortii vostrii de tigani spurcati,vedeti-va de echipa voastra de CACAT,noi nu am luat bataie acasa de la ultima clasata,ratatilor.va dati la rednic care a castigat un titlu ptr voi tigani spurcati.aveti 3 titluri ,dintre care 2 sant luate de dinamovisti.ar trebui sa veniti la noi si sa faceti felatii non-stop .labagiilor,onanistilor,club de cacat,o sa va duceti pe copca daca va lasa copos,o sa deveniti satelitul lui dinamo.

 •  04 Martie 2008, 15:21

mai cacat cu ochi ()luci_tontu) tu ca sa vezi un cras mai intai trebuie sa ti-l scoti din gura. Mai bine va pregatiti de parastas vine poli cu sicriul in urmatoarea etapa, Copos e pe duca..vai de mocanita voastra. Numa culoarea tuciurie va mai deosebeste de turma lui Beee Beee cali.

 •  04 Martie 2008, 14:32

sunt rapidist inrait dar sunt de acord cu borcea si company ,multescu e omul potrivit care sa o conduca pe dinamo acolo unde este locul ei....LA MIJLOCUL CLASAMENTULUI HA HA HA BAGA-V-AS CARASUL PE GAT DE DINAMOVISTI ORDINARI

Vezi toate comentariile (32)
Comentează