FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - PANDURII 2-1

Mulțescu și stresul pe care îl trăiește la meciurile Craiovei: ”Nu-mi mai ajung pastilele”

Articol de - Publicat duminica, 30 octombrie 2016 00:00

Gigi Mulțescu s-a închinat după reușita lui Măzărache, și-a mușcat buzele de nervi la cea a lui Țucudean, a celebrat golul victoriei al lui Ivan, iar după meci și-a atenționat jucătorii. Tocmai la victoria 100 a lui în Liga 1!

Lui Gigi Mulțescu nu-i plac meciurile cu final tensionat, dar în cariera lui a avut parte de multe. Nu doar în acest sezon. În urmă cu un deceniu, a ajuns la Spitalul de Urgență din București după o victorie spectaculos-cardiacă împotriva lui Dinamo, când Sportul Studențesc, antrenată de el, a învins 5-4 în Ștefan cel Mare.

Ieri, a fost din nou în rolul învingătorului, după ce, în tur, a pierdut în prelungiri, identic, contra Pandurilor (1-2).

"Faptul că am ajuns la același număr de puncte cu locul 1 din clasament este o realitate ce-mi face plăcere. Am avut ocazii multe și cu asta cred că am spus totul. Am suferit în atac. Problema e că înscriem din faze ce nu anunță mare lucru și ratăm mult din situații incredibile.

Eu îi atenționez pe jucători fiindcă n-o să-mi mai ajungă pastilele pentru ceea ce arătăm pe teren. Repriza secundă a fost o canonadă de ocazii la poarta adversă, dar nu trebuie să așteptăm ultima fază pentru a ne apropria victoria", a spus tehnicianul de 64 de ani.

100de victorii a strâns Mulțescu în Liga 1 în 272 de meciuri ca antrenor. Mai are 65 de remize şi 107 înfrângeri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
haideusicfr
haideusicfr  •  30 Octombrie 2016, 09:58

Domnu* Multescu sunteti altfel de cum am crezut.Sunteti sensibil ,puneti la suflet ,traiti intens ,e greu.U Craiova e o echipa foarte buna ,face concurenta Stelei si datorita dumneavoastra. Eu unul va urez succes , felicitari pentru activitatea pe care o aveti!

fcsb.86
fcsb.86  •  30 Octombrie 2016, 11:58

Nu stiu cum se face, dar o legatura exista cu siguranta. Antrenorul Multescu indiferent de echipele care le-a antrenat in cariera lui, toate ... dar absolut toate au avut parte de meciuri castigate cu extrem de multa tensiune si in special pe final de meci. Si da, chiar este un antrenor cu rezultate peste tot unde a antrenat. Jos palaria ca si tehnician, dar o mica problema omul Multescu, mult prea exploziv si pus pe cearta :D

1645653982388916
Leo Dino  •  30 Octombrie 2016, 11:45

cu Multescu la Nationala ar fi minune. Oricum, multa Sanatate tuturor

Vezi toate comentariile (7)
Comentează