FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CFR CLUJ

Mulţi stelişti vor să plece

Articol de - Publicat miercuri, 27 februarie 2008 00:00

Comportamentul lui Gigi Becali i-a determinat pe jucătorii Stelei să ia în calcul varianta de a se transfera la alte echipe

În Ghencea e gata să se declanşeze o adevărată revoluţie. Dică a răbufnit ieri la nivel declarativ, însă aproape toţi jucătorii Stelei îşi doresc să plece. Motivele? Sînt două:

1. "Nu-l mai suportă nimeni pe Becali"
Modul în care îi tratează Gigi Becali pe jucători. Unul dintre cei care au părăsit echipa în această iarnă, dar care n-a dorit să-şi dezvăluie identitatea, a explicat: "Jucătorii nu-l mai suportă pe Becali. Sînt terorizaţi de el şi îşi doresc să plece, însă n-au curajul să spună".

2. "Nu mai e MM să ne apere"
"După plecarea lui MM, lucrurile s-au înrăutăţit mult la echipă. Atunci, măcar aveam pe cineva care ne lua apărarea, ne proteja faţă de patron, ştia cum să se comporte cu noi. Acum nu mai avem pe nimeni şi sîntem pur şi simplu călcaţi în picioare", a declarat fotbalistul care a părăsit Ghencea în pauza dintre tur şi retur.

Şi Pleşan l-a înţepat
Mihăiţă Pleşan, acuzat şi el de patron după meciul cu Poli Iaşi, l-a pus la punct pe patron. "Există un preparator fizic la echipă, avem antrenori, e un staff tehnic şi toţi mi-au spus că au fost mulţumiţi de mine. În plus şi eu mă simt bine, dar patronul poate să spună ce vrea, că e patron", a declarat Pleşan.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (82)
 •  19 Aprilie 2009, 22:13

il ador pe banel de mica... sa nu prind vreo unu k se leaga de el k va rup mustata ;) te adorrr banellle::*:**:*

 •  28 Februarie 2008, 01:15

Bah sunteti toti (care ati postat) niste idioti si prosti din aia , gen etalon de prostie.Adica chiar credeti ca astia de la gsp inventeaza?Intotdeauna exista un sambure de adevar insa in cazul de fata sincer asa este, caci se vede de la o posta.Dar suntem romani ce sa faci.Numai bine.

 •  27 Februarie 2008, 23:21

chiar nu va e frica de Dumnezeu? cel de la gsp care ai inventat acest articol chiar nu ai nici o frica de Dumnezeu ? Cum poti sa scrii asemenea lucruri intr-un ziar ,asta chiar e fabricat acest material.Eu am crezut ca sunteti oameni seriosi dar vad ca numai numai minciuni scrieti la gazeta.

Vezi toate comentariile (82)
Comentează