FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

“Munciţi!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 iunie 2008 00:00

Rednic le transmite jucătorilor să tragă tare în cantonamentele din Germania şi Franţa pentru a-şi cîştiga locul de titular.

– Domnule Rednic, nerăb­dă­tor să începeţi treaba?
– Abia aştept! În primul can­to­nament, din Germania, nu o să-i am la dispoziţie pe cei care sînt la lo­tul naţional. Aşa că voi testa şi cîţi­va de la echipa a doua. Pe 80 la sută dintre ei îi cunosc, dar trebuie să-i văd la treabă, să ştiu clar pe cine mă pot baza. Vor fi şi cîteva par­tide de verificare cu adversari de liga a treia.

– Va fi mai greu să luaţi titlul decît în mandatul precedent?
– Niciodată nu-i uşor la Dina­mo, dar obiectivele sînt clare: titlul şi grupele Champions League. Am văzut şi programul şi nu ne va fi uşor, pentru că s-a demonstrat că un campionat se cîştigă cu echipele aşa-zise mici. Steaua, de exemplu, a pierdut campionatul la Buzău, iar Dinamo a cîştigat puţine meciuri contra formaţiilor mai slab cotate.

– Mărgăritescu, Cătălin Mun­teanu, Lobonţ au oferte. Cine pleacă?
– Sînt mai mulţi jucători care au oferte, dar eu am nevoie de toţi. Fiecare trebuie să muncească şi să demonstreze că merită să joace la Dinamo. Pentru mine nu contează numele fotbalistului şi nimeni nu dă doi bani pe ce a fost în 2007, cînd am luat titlul. Tre­bu­ie să tra­gem tare, să tratăm se­rios fie­care meci şi să revenim la pe­rioada în care fanii se aruncau în faţa autocarului pentru un autograf!

– Să trecem la veniri. Men­doza, N’Doye, Marius Niculae...
– Pe 11 iunie veţi vedea lotul. Vrem doi jucători de la Metz, un fundaş şi un mijlocaş, şi aşteptăm răspuns din Franţa. Pe Marius Niculae mi-l doresc foarte mult, am vorbit cu el şi a zis că ar vrea să revină acasă. Am făcut o ofertă pentru el şi acum aşteptăm.

- O ultimă întrebare. Mircea Sandu a zis că nu vă suportaţi cu Lobonţ, cum comentaţi?
- E părerea lui, nu înţeleg de ce a spus asta. Eu nu am vorbit urît şi nici nu am înjurat vreun jucător. Nu port ranchiună nimănui!

“Vreau neapărat să ajungem în Champions League! N-am reuşit vara trecută, aşa că trebuie să ne re­van­şăm faţă de fani şi să le aducem o bucurie!”
Mircea Rednic antrenor Dinamo

“Eu sînt prietenul jucătorilor atît timp cît ei îşi fac treaba pentru club. Vreau per­for­manţă şi ei trebuie să înţeleagă că pot alege doar 11 oameni, mereu pe cei mai în formă”
Mircea Rednic antrenor Dinamo

Namaşko, tot mai aproape

Dinamoviştii au continuat şi ieri negocierile cu Sheriff Tiraspol pentru goalkeeperul Stanislav Namaşko. Moldovenii cer 350.000 de euro pentru transferul imediat al portarului de 22 de ani, în timp ce roş-albii sînt dispuşi să ofere cu 100.000 de euro mai puţin, plus procente dintr-un eventual transfer.

Azi e aşteptat răspunsul final al oficialilor lui Sheriff.

ALTE ŞTIRI DINAMO

Deşi e dorit de Rednic, Ilie Iordache nu are de gînd să se prezinte la reunirea lotului, pe 11 iunie, dacă roş-albii nu-i vor mări actualul salariu. Acum el cîştigă 18.000 de dolari pe an!

Jean Vlădoiu, secundul lui Dinamo, a comentat programul turului: “Toate meciurile sînt pe viaţă şi pe moarte! Nu îmi e frică de nici o rivală, sînt convins că vom lua titlul dacă va fi linişte la echipă”.

Adrian Porumboiu i-a în­ţe­pat ieri pe dinamovişti: “Nu s-a dus nimeni la uşa lui Dinamo să îl vîn­dă pe Mardare. Dacă vor so­si oferte, le vom analiza, dar cred că mai aştept şi am să îl dau la un club mare, nu la Dinamo!”.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
 •  04 Iunie 2008, 19:37

pt jucatori....sa fiti motivati si as vrea din tot sufletul sa va vad in CL ...fiti uniti nu individuali....si nimeni nu va sta in cale nu au sanse...uitativa cati sunteti de buni...va iubesc pe toti si conducere si tot ce inseamna si este DINAMO!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează