FOTBAL  »  Superliga  »  CUPA ROMÂNIEI

Mureşan: “Gigi Becali să ia Gheata de Aur!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 aprilie 2008 00:00

Iuliu Mureşan e convins că Steaua nu poate să bată tot pînă la finalul sezonului fără implicarea în subterane a patronului.

De pe locul doi, atacurile clujenilor la adresa Stelei sînt la fel de virulente. Preşedintele Iuliu Mureşan a insinuat ieri că seria de 9 victorii consecutive a trupei lui Lăcătuş e mincinoasă. “Nu achiziţiile Stelei din iarnă au făcut diferenţa. Diferenţa s-a făcut pe alte planuri. Gigi Becali e în toate. Dacă şi la Rapid dă indicaţii şi face schimbări, ce să mai vorbim de Steaua?! Întrebaţi-i pe Lăcătuş şi pe jucătorii Stelei ce merit are Gigi în ascensiunea lor! Aştept acum ziua în care Gigi o să ne sune şi pe noi ca să ne spună pe cine să schimbăm la pauză. Glumesc, n-avem «vorbi­tor». Cred că nici nu ştie numărul meu de telefon”, a spus Mureşan.

Întrebat dacă Steaua va cîştiga tot pînă la final, şeful CFR-ului şi-a adus aminte de modul în care atacanţii români candidau pentru Gheata de Aur. “În mod normal, Steaua nu va ajunge la o serie de 14 victorii la rînd. Dar România este ţara tuturor posi­bilităţilor. Îmi amintesc că, pe vremuri, cam­pionatul nostru furniza în fiecare an Gheata de Aur, pînă cînd, din cauza noastră, s-a desfiin­ţat competiţia. Un atacant marca şi 6 goluri într-un meci pentru distincţie. În mod normal, Stea­ua nu va cîştiga tot pînă la final. În mod normal...”, a încheiat şeful clujenilor.

“Spun cu mîna pe inimă că s-a jucat corect cu Rapid. N-a fost nici măcar o umbră de aranjament. I-am blocat pe rapidişti, iar diferenţa a făcut-o jocul exact al defensivei noastre”
Iuliu Mureşan Preşedinte CFR

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (46)
 •  22 Aprilie 2008, 02:39

Ma gusatule, esti gras, urat, fara bani si fani, vrei sa te afirmi, ai vrea sa fi cioban, dar esti mai bine nas de tren si faci blaturi de pizza. Te angajez la mine la firma sa fi comentator...ce zici, te tine cureaua? Oricum esti un prapadit de n-ai pereche, mi-e sila de tine si cred ca si altor cateva milioane de romani. Esti o scarba umana.

 •  16 Aprilie 2008, 16:16

Cel mai prapadit presedinte din tara....numai sa manance stie...la fotbal nu se pricepe deloc...Esti varza d-le Muresan....

 •  16 Aprilie 2008, 14:33

iar tu o sa iei puullaa in gura

Vezi toate comentariile (46)
Comentează