FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Mutări de weekend » Viitorul, Pandurii și Poli Iași au bifat transferuri surpriză

Viitorul este a patra echipă la care joacă Neluţ Roşu în Liga 1, după Chiajna, Botoşani şi CFR Cluj
Viitorul este a patra echipă la care joacă Neluţ Roşu în Liga 1, după Chiajna, Botoşani şi CFR Cluj

Articol de - Publicat duminica, 15 ianuarie 2017 00:00

Viitorul, Pandurii și Poli Iași au stat ieri la masa tratativelor pentru a aduce "marfă proaspătă" în loturi.

Hagi continuă campania de achiziții, iar ultimul jucător semnat de trupa "Regelui" este Neluț Roșu. Mijlocașul central de 23 de ani a intrat în ultimele șase luni de contract și a primit undă verde pentru a negocia cu alte cluburi.

Viitorul i-a făcut o ofertă, iar fotbalistul născut la Cluj va evolua din vară sub comanda lui Hagi, urmând să termine sezonul la Chiajna, formație cu care se află până în vară.

Pandurii l-a transferat deja pe Dragoș Firțulescu, 27 de ani, fotbalist care nu a mai evoluat nicăieri în ultimele șase luni, însă beneficiază de încrederea lui Flavius Stoican, fiind unul dintre preferații tehnicianului.

Foarte aproape de a venit la echipa gorjeană sunt și atacanții Florin Costea, 31 de ani, și Mihai Dina, 31 de ani, ambii evoluând până în această iarnă la Rm. Vâlcea.

Alte două mutări care se vor oficializa în scurt timp vizează trupa din Copou. Poli Iași îl va ceda pe Lukacs Bole, 26 de ani, în Ungaria, la Debrecen, iar dacă transferul se va realiza, Bojan Golubovici, atacantul de 33 de ani al Stelei, va reveni la Iași.

150.000 €au cerut cei de la Iași pentru Bole, dar l-ar putea lăsa să plece pe mai puţin

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1576164249379310
Florin Bălănescu  •  15 Ianuarie 2017, 14:09

Neluț... Firțulescu... Iar restul, fie n-au venit, fie au mai fost! Şi, colacul peste pupăză, re jele fără regat! Astea sunt "transferuri... surpriză", ne bunilor??? ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează