FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mutu are chef de muncă după revenirea din vacanță și anunță "transferuri importante": "Semnăm în 7 zile" » Două oferte pentru Nemec

Articol de GSP - Publicat marti, 20 iunie 2017 18:15

Adrian Mutu a vorbit despre campania de achiziții de la Dinamo. "Briliantul" asigură că în câteva zile "câinii" vor bifa primele achiziții. De asemenea, a recunoscut că sunt șanse ca Adam Nemec să plece. 

"O să vedeți în următoarele 7 zile jucătorii importanți care vin la Dinamo. Noi ne-am făcut treburile. Nu voi pleca singur în cantonament, ci cu cineva care vine la Dinamo.

Filosofia clubului s-a schimbat. Noi ne-am securizat echipa. Am prelungit niște contracte ale unor jucători care consideram că securizau echipa. Suntem mai omogeni.

Cu Palici am fost în discuții din decembrie. I-am făcut mai multe oferte, dar el a preferat să meargă la altă echipă. Același lucru se întâmplă la Dielna. Așteaptă un salariu mai bun. E de înțeles. Nu e o tragedie.

Dinamo nu stă într-un jucător și nu va sta niciodată. Dielna căuta un salariu de 25.000 de euro. S-au mișcat lucrurile la noi, dar nu le-am făcut încă publice", a zis Adrian Mutu la TV Digi Sport.

...despre Nemec: "Suntem în negocieri cu două echipe pentru Nemec. Dar va fi greu să ne despărțim. Nu vrem să-l vindem sub orice formă. Vom vedea". 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
jackies
jackies  •  21 Iunie 2017, 00:11

va dati seama ce ciorbisti sunt aia care ii anunta Mutu ca fiind bombe :))))))) deja mi-e frica *** :))))))))))))))))) o sa vina Iturbe,Maldini,Aquliani ca sunt prieteni de pahar cu Mutinhio Mutalau :))))))))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

251809008486653
Ghita Ghee  •  20 Iunie 2017, 20:23

Iarasi va bagati voi fcsbisti in seama. Voi care.i tineti trena lu jiji.ca.i cu caracter de poarta alba:. Voi ati depasit demult limita bunului simt. Va da cumva jiji resturile.***. Oricum sunteti .....jalnici. (iosif.stirpar.palnie si alti)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

el11
el11  •  20 Iunie 2017, 20:11

Se-ngroasa gluma ;))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează