FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mutu dezvăluie motivul surprinzător pentru care Sânmărtean n-a mai ajuns la Dinamo + Contra e lăsat să plece în locul lui Daum: "Naționala nu se refuză"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 31 august 2017 21:05

Adrian Mutu a vorbit despre motivele nerealizării transferului lui Lucian Sânmărtean la Dinamo, deși clubul din șoseaua Ștefan cel Mare l-a dorit pe mijlocașul în vârstă de 37 de ani.

"Am vorbit cu Lucian şi nu e o varintă pentru Dinamo. Nu pentru că nu ni l-am dori, pentru că Lucian nu a vrut să vină, a spus că nu se simte în stare să facă faţă unei presiuni la nivelul acesta. Aşa cum am spus, este prietenul meu, ne cunoaştem de la echipa naţională, jucător pe care, chiar dacă are o vârstă, mi-a plăcut foarte mult şi îmi place în continuare, mi-a plăcut şi sinceritatea lui.

Oricum, dacă se duce la altă echipă, sunt sigur că nu se va duce la o echipă de top din România pentru că joacă din plăcere, sau probabil preferă şi afară să se ducă decât undeva unde să stea să aibă presiunea ca a lui Alibec", a declarat Mutu.

"Aceasta e clauza lui Contra"

Directorul general al lui Dinamo a explicat și condițiile în care Cosmin Contra poate pleca de la formația alb-roșie.

"Echipa națională nu se refuză. Normal că-l lăsăm să plece acolo dacă vrea. Ar fi bine și pentru el. Nu are nici o clauză în contract nici pentru echipele de club, nici pentru echipa naţională. Are alt gen de clauze. Contra are o clauză, dar se referă în caz «dacă vreau să plec», aceasta este clauza.

Bineînţeles că nu o să plece, vrea să lucreze probabil, să arate tuturor că este un antrenor talentat aşa cum ştiţi şi voi că este şi cum am eu mare încredere în el că va ajunge unul dintre cei mai mari antrenori ai României din toate timpurile. Cred că ar fi o onoare şi pentru noi, Dinamo, să dăm un antrenor la echipa naţională, mai ales pentru Cosmin", a adăugat Mutu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (77)
cainelup
cainelup  •  01 Septembrie 2017, 17:50
Postat de Yuri Firsov pe 01 Septembrie 2017, 08:06

ZI DE ZI SE FACE ACEASTA PROPUNERE CU ACEST CONTRA LA NATIONALA!!!DAR NIMENI NU ""VEDE""CE ESTE DE FAPT IN ""SPATELE""ACESTEI MUTARI!!!BURLEANU,NEGOITA &CO. VOR SA_l ADUCA LA NATIONALA PE CONTRA CA SA ""VOPSEASCA""NISTE JUCATORI CARE APOI SA FIE VANDUTI MAI BINE!!!SE INSEALA AMARNIC!!''CIURLI_BURLI""VA PLECA LA...F.C. ""BULAUL- RAHOVA""DAR NU CU MANA GOALA CI VA LUA CU EL SI UN ""STAF""CU CARE A FACUT ""PERFORMANTE IN FURTURI SI NENOROCII""IN LA FRF!!!AVETI PUTINTICA RABDARE CA NU-I APUCA PRIMAVARA PE LOCURILE ACTUALE!!!!

Nici mie nu mi se pare ca antrenori de talia lui Contra, Dan Petrescu sau Olaroiu merita sa ia Nationala, nu-i recomanda nimic. CV-ul lui Daum e mult peste al lor si...tot degeaba. Dar tu suferi de scenarita senila si asta e alta mancare de peste.

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  01 Septembrie 2017, 09:07
Postat de belagio pe 31 August 2017, 22:35

Hai sa va spun sa nu certam des ii este inevitabil.La voi a reusit csa sa castige in instanta , la noi badea este in litigiu cu cs ca nu vrea sa lase stadionul.Exista o diferenta , ca sa se ajunga la ce justiție clară acesti voi exista o diferenta ....la noi badea o sa piarda politic , nici nu merita mizeria sa castige , deci exista diferente...

Hai sa-ti spun si eu ceva ... daca dai search la postarile mele .. ai sa vezi ca de acum 2 ani va spun ca o sa deveniti fcdb :D de cand radeai tu fcsp fcsb blah blah.. de atunci ti`am spus sa nu razi .. se creeaza un precedent .. si poc badea urla de langa csa ca la el e palmaresul ... ca la el e dinamo .. ca negoita are o *** vopsita(pardon un catelus vopsit) asa ca mai lasa hatereala si mai bine foloseste materia cenusie in mod constructiv ... In fotbal suntem rivali ..dar in rest ? eu nu sunt adeptul la violenta .. cel putin intre noi amaratii ..asa ca nu o sa`ti dau in cap ca ti cu dinamo .. dar in schimb o sa rad de torje si lacrimile lui .. de dinamovistii care cantau manele cu steaua .. cum si voi radeti de coregrafia cu mannchester .. mai pe scurt fotbal ... Dar cand va vad pe voi bucurosi ca statul pe baniii nostrii face echipa de fotbal .. noi nu avem scoli spitale .. salarii pensiii dar platim jucatori de fotbal .. (si toti stim cum e in fotbal .. fara bani nu se poate) Dar sa nu imi sara haterii in cap .. rectific .. Armata e fara rechizita .. soldatii stau in haine SH .. conduc dacii si piloteaza tractoare .... dar nui nimic ... lasa ca cumpara bizoni chirichesi ... Statul sustine echipe de vreo 10 ani ... spuneti si mie va rog .. Ce echipa sustinuta de stat face treaba ? Ca mai pe la toate .. statul a investit din BANII NOSTRII si dupa clubul a fost falimentat ... Statul ar trebui sa faca infrastructura .. gen stadioane

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1615275382087697
Yuri Firsov  •  01 Septembrie 2017, 08:06

ZI DE ZI SE FACE ACEASTA PROPUNERE CU ACEST CONTRA LA NATIONALA!!!DAR NIMENI NU ""VEDE""CE ESTE DE FAPT IN ""SPATELE""ACESTEI MUTARI!!!BURLEANU,NEGOITA &CO. VOR SA_l ADUCA LA NATIONALA PE CONTRA CA SA ""VOPSEASCA""NISTE JUCATORI CARE APOI SA FIE VANDUTI MAI BINE!!!SE INSEALA AMARNIC!!''CIURLI_BURLI""VA PLECA LA...F.C. ""BULAUL- RAHOVA""DAR NU CU MANA GOALA CI VA LUA CU EL SI UN ""STAF""CU CARE A FACUT ""PERFORMANTE IN FURTURI SI NENOROCII""IN LA FRF!!!AVETI PUTINTICA RABDARE CA NU-I APUCA PRIMAVARA PE LOCURILE ACTUALE!!!!

Vezi toate comentariile (77)
Comentează
Close