FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ACS POLI TIMIȘOARA 1-2

Mutu se ia de jucători! Pe cine a găsit vinovat după înfrângerea cu ACS Poli și despre cine spune că acum nu merită să fie la Dinamo

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 12 septembrie 2017 12:25

Adrian Mutu, directorul general al lui Dinamo, s-a arătat nemulțumit de prestația jucătorilor dinamoviști din meciul cu ACS Poli, 1-2, în special de jocul prestat de Nascimento și Penedo.

În plus, fostul atacant le-a cerut jucătorilor să demonstreze că merită să joace la echipa alb-roșie și spune că nu înțelege de ce formația lui Cosmin Contra are evoluții oscilante.

"Înfrângerea vine după un meci mai puțin reușit. Am avut o primă repriză bună, dar a doua a fost incredibil de proastă. Suntem supărați și frustrați. Ne întrebăm ce se întâmplă la Dinamo și de ce echipa are oscilații de formă.

Am pierdut meciurile pe greșeli personale. Și celor de la Poli le-am făcut cadou golurile, după gafele lui Penedo și Nascimento. Jucătorii trebuie să înțeleagă că dacă vor să îmbrace tricoul lui Dinamo, trebuie să fie la un nivel mai ridicat.

În momentul asta nu cred că fundașul Katsikas merită să joace la Dinamo, dar știu cât muncește și cât își dorește. Am văzut cât de mult vrea să aibă succes. Din păcate, până acum nu i-a ieșit totul așa cum ne-am fi dorit noi", a declarat Adrian Mutu la Pro X.

După 9 etape, Dinamo este pe locul 7, cu 15 puncte, având 5 victorii și 4 înfrângeri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
calinescu_
calinescu_  •  13 Septembrie 2017, 17:44

IA UITE CE ZICEA NESTIUTORUL DE CALINESCU INAINTEA MECIULUI CU POLI :"PACAT CA GURITZA NU INTELEGE NIMIK ....!!!! MAHLANGU NU VA FI NICIODATA INCHIZATOR .....!!!!!! LA FEL SI ANTON .......!!!!!! DACA TOTUSI L-A DAT AFARA PE BUSULADZICI , DE CE NU IL INCEARCA ACOLO PE STELIANO FILIP ?????????? NASCIMENTO SI SOLOMAO SUNT SUB NIVELUL LUI MUNTEANU SI MAILAT IAR SOLICI , VASVARI SAU ARTEAN SUNT MULT PESTE ANTON SI MAHLANGU .....!!!!! VOM AVEA MECI DIFICIL ....!!! CE NEVOIE AVEAM DE ERIK .....!!!!!! DAR DE TUCUDEAN ??????? DAR DE NISTOR ?????? DAR DE BUSULADZICI ????? DAR DE VALY LAZAR ????????? CU CEI 5 CASTIGAM LA PAS CAMPIONATUL ....!!!! ASA O SA TREMURAM PENTRU INTRAREA IN PLAY OFF ....!!!!"

581534618615543
Robert Ivan  •  12 Septembrie 2017, 21:15

Penedo a iesit din poarta ca o curca beata la primul gol.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  12 Septembrie 2017, 18:39

Mutule..de ce l-ati dat pe Popescu la Voluntari ?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează