FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

N-a scăpat nimeni! Anghelache i-a mitraliat pe toți de la Dinamo: "Miriuță s-a autoumilit! Contra a adus jucători care nu sunt jucători și le-a dat salarii mari "

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 martie 2018 18:59

Constantin Anghelache, fost președinte la Dinamo, a vorbit despre situația de la echipa roș-albă și a criticat modul în care situația a fost gestionată, atât de către antrenori, dar și de către conducere.

"Atunci când Negoiță a preluat clubul, nu eram implicat. Dar, dacă ştiam ce e acolo, nu mă duceam. Dinamo avea o datorie colosală. S-a început o luptă pentru a scutura clubul de tot ce era «negru».

A fost totul cursiv în 2014, iar în parelel s-a demarat şi procesul de insolvenţă pentru a scăpa de datorii. Şi-n 2015 s-a mers bine, ne pregăteam pentru cupele europene, dar s-a produs un declic, unul creat de Flavius Stoican. Era antrenorul nostru şi avea o ofertă din Golf. Apoi a venit Teja, care de atunci am zis că nu e de Dinamo. Și de Daniel Stanciu am zis că trebuie să i se citeasca bine CV-ul şi se va constata că nu e bine. Atunci au venit 15 jucători străini deodată şi sunt interese când se întâmplă aşa. Dar, viaţa lui Teja şi a lui Stanciu a fost scurtă.

Anul trecut s-a ajuns în play-off în ultima secundă. A fost bine, dar cu un element rău. Erau şanse şi la titlul, apoi exbueranţă, i s-a dat mână liberă celui care acum e selecţioner. A adus jucători care nu sunt jucători și le-a dat salarii mari. Ei erau mai bine plătit ca toţi ceilalţi. Mă refer la Albin, la Bokila.

Azi situaţia e total deplorabilă. Nu am crezut în existenţa mea că poţi să ai 2-0 în minutul 82, dar să nu câștigi (n.r. meciul cu FCSB, terminat 2-2). Bine, când am văzut mutările, am zis că putem pierde. Să ai avantajul ăsta şi tu, Miriuţă, să faci asemenea schimbări, la ultima fiind cu două vârfuri. Nu săpa groapa altuia că poţi să cazi în ea.  Iată că s-a autoumilit", a spus Constantin Anghelache pentru ProSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  15 Martie 2018, 11:46

Cum să îl atace pe Negoită, când sunt rude

mihai_bn
mihai_bn  •  15 Martie 2018, 08:19

Anghelache, moldovean securist, spune adevărul până la capăt. NegOIȚĂ n-are nicio vină? Nu mai trăim în comunism, bolșevicule, ar trebui să știi că în capitalism totul costă, mai ales sportul și medicina, iar performanța se face cu investiții majore. Cum ai vrea tu, *** negoițian, să facă performanță un club unde cei mai mulți jucători au salarii de 2-3000 de euro, cu excepția lui Nemec, Torje (al cărui salariu nici nu cred că e suportat de Dimano 48) sau Palic. Pupați-i picioarele lui Rednic, ***, că ăla chiar a făcut ceva pentru *** așa cum e el, strâmb, ahtiat după comisioane etc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  15 Martie 2018, 00:28

tupeu pe sekuristu asta, da tu ce jucatori ai adus fraiere ?? asanovic, hasanovic, joel thomas, zougoula si ndaw iti mai aduci aminte ?? Singuru jucator descoperit de matale ( defapt nu de matale, ci de Multescu) bun a fost Collins Fai !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează