FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA-UNIREA URZICENI

N-a vrut?

Articol de - Publicat sambata, 15 martie 2008 00:00

Balaj trebuia să conducă meciul Steaua - Urziceni, însă i-a transmis lui Lupescu că are o problemă medicală. El e bănuit că n-a dorit să arbitreze

Scandal mare în jurul delegării arbitrului la derby-ul etapei, Steaua - Unirea Urziceni. La începutul săptămînii, Lupescu a decis să meargă pe mîna lui Cristi Balaj, mai ales după prestaţia bună a acestuia de la Rapid - Poli Timişoara 0-1. Balaj însă l-a anunţat pe directorul general al FRF că nu poate arbitra acest meci, deoarece a suferit o accidentare.

Lupescu a fost nevoit să se reorienteze, însă cei din FRF îl bănuiesc pe Balaj de faptul că s-a dat lovit. "Balaj cred că n-a dorit să se expună după ce a văzut ce i s-a întîmplat lui Tudor după meciul Steaua - CFR", a declarat unul dintre şefii FRF.

Imediat, s-au căutat alte soluţii de arbitri şi scandalul a continuat. Lupescu l-a propus pe Ionel Ivan, însă ambele cluburi s-au declarat împotrivă, considerîndu-l pe brăilean arbitrul de casă al lui Dinamo! Ieri seară nu era încă bătut în cuie cine va oficia la centru, rămînînd în picioare două variante: Victor Berbecaru şi Ionel Ivan.

"Nu ştiu de vreo delegare a mea, dar eu lovit nu m-am dat, chiar am o problemă medicală. Am documente care atestă acest lucru!"
Cristian Balaj

*click pe casetă pentru a vedea poza mare 

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (48)
 •  16 Martie 2008, 00:04

bani pe net, foarte simplu, cam 100 $ tot castigi lunar!crede-ma! asta fac de 1 an si mereu castig, nefacand mare lucru! tot ce trebuie sa faci este sa accesezi link-ul: ://*b*u*x.to/?r=dan petrescu(fara cele 3 stelute) sa iti faci cont(dureaza 1 min.) si apoi sa intri in "surf ads" si sa accesezi toate reclamele de acolo - 15 la numar (fiecare dureaza cate 30 sec.). poti sa vezi live cati bani iti intra in cont, convinge cat mai multe persoane sa intre pe link-ul tau si astfel si acce

 •  15 Martie 2008, 23:16

FACEMI-AS TREBURILE PE TOATE OILE DIN TARA ASTA...IN FRUTE CU CIOBANU' LOR... VA DAM OMORU JOI...HAI PA OILOR

 •  15 Martie 2008, 22:58

Sa moara de ciuda toti bucurestenii cand nici o echipa din CACApitala nu va ajunge pe primele 3 locuri....LA InterTOTO cu voi

Vezi toate comentariile (48)
Comentează