FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

“N-avem ce să ne reproşăm”

Articol de - Publicat joi, 08 mai 2008 00:00

Lăcătuş spune că tensiunea din retur l-a îmbătrînit şi aplaudă efortul fotbaliştilor săi de a recupera distanţa faţă de CFR.

— Domnule Lăcătuş, Steaua a ra­­tat titlul chiar pe 7 mai, de ziua ei.
— Meciul cu Dinamo a fost de­ci­siv pentru că, din păcate, nu am pu­tut scoate nici măcar un punct. Pă­cat că nu ne-am putut bucura mai mult pe 7 mai, dar oricum această dată rămîne istorică pentru fotba­lul românesc, indiferent de ceea ce s-a întîmplat sau se va întîmpla. Nu avem prea multe reproşuri să ne facem şi nici nu este momentul. Am un singur mare regret de cînd am venit la Steaua: ratarea titlului.

— CFR a cîştigat pe merit acest campionat?
— Eu nu îmi dau cu părerea despre CFR. Altă întrebare, vă rog!

— Este un eşec pentru dum­nea­voastră că nu aţi reuşit cîşti­garea campionatului?
— Haideţi să privim partea pli­nă a paharului, am luat locul doi şi vom merge la barajul din Cham­pions League. E timpul să le mul­ţu­mesc tuturor celor de la Steaua pen­tru rezultatele reuşite împreu­nă, chiar dacă nu am luat titlul.

“M-a îmbătrînit acest retur!”
— Dacă eraţi antrenorul Ste­lei din prima etapă, credeţi că aţi fi reuşit?
— Nu mă puneţi să dau verdic­te din astea, dar haideţi să nu arun­căm cu pietre pentru că şi cei care au fost înainte au adus puncte în clasament. Dacă e să îmi mai pară rău de ceva, e că nu am reuşit să le închid gura celor care ne-au acuzat de meciuri necurate. La început mi-a fost greu să le accept, dar cu timpul m-am obişnuit, a fost însă o mare nedreptate să acuze Steaua de astfel de practici.

— Cum a fost anul 2008 pen­tru dumneavoastră?
— Am îmbătrînit în acest retur, dar sînt om şi urmele stresului se văd pentru că am trăit totul la ma­ximum. Poate că m-am călit şi în viitor voi trece mai uşor peste greu­tăţi.

— A fost ultimul meci pentru Rădoi?
— Nu cred că Mirel va pleca, la supărare şi la nervi se spun multe, iar supărarea care era după meciul cu Dinamo a fost şi va rămîne mare.

“Am recuperat atîtea puncte şi-apoi ne-am irosit munca. Dar jucă­torii merită fe­li­citaţi pentru devotamentul şi prestaţiile din acest retur”
Adrian Ilie manager sportiv Steaua

“E regretabil că am pier­dut titlul în ul­ti­me­le etape, pe mîna noastră. Am fost la un pas de a cîştiga primul trofeu de campion din cariera mea”
Adrian Neaga atacant Steaua

GIGI FELICITĂ CFR-UL
Becali i-a felicitat public pe cei de la CFR Cluj pentru cîştigarea campionatului, dar i-a şi acuzat pe ardeleni pentru două din meciurile pe care le-au cîştigat în 2008: “Dacă mă gîndesc la meciurile lor cu Bistriţa (foto) şi cu Rapid, pot să spun că nu e un titlu meritat, dar cum, necum, sînt lideri după 34 de etape şi asta e tot ce contează. Am sperat ca U să o încurce pe CFR şi, dacă ăla prindea un şut în plin la faza din minutul 93, se termina egal şi al nostru era titlul! Dar d-aia e frumos fotbalul, că e imprevizibil”.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (19)
 •  08 Mai 2008, 16:12

Domnule Lacatus sunteti o mizerie de antrenor!Ati avut ocazia sa va demonstrati valoarea in meciul cu Dinamo si nu ati realizat nimic... Acolo s-a vazut adevarata valoare pe care o aveti ca antrenor adica NIMIC.LA REVEDERE! va spunem. Lasati-ne in pace! Dati-va demisia!!!

 •  08 Mai 2008, 14:50

CHIAR ASA NIMIC NIMIC?

 •  08 Mai 2008, 14:25

Aveti ce sa va reprosati si anume faptul ca aceasta mizerie de retur vi se datoreaza in mare parte, deoarece prin meciurile rusinoase pe care le-ati disputat s-a tras concluzia de cel mai urat retur din '89 pana in prezent. Meciurile in care s-a jucat pe bune au fost cele cu POLI IASI, POLI TIM. si DINAMO, in rest au jucat ALTII PTR. VOI. DUMNEZEU A FACUT DREPTATE!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează