FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

N'Doye le răspunde steliștilor în stilul caracteristic după ce aceștia l-au ironizat: "Eram praf! Am rîs de am zis că mor"

Articol de GSP - Publicat marti, 02 iunie 2015 14:46

După ce Steaua a cîștigat campionatul, în fața celor de la ASA, steliștii l-au ironizat pe Ousmane N'Doye.

Jucătorii de la Steaua l-au imitat pe senegalez pe aeroport și au cîntat melodia "Avioane de hîrtie", pe care N'Doye a fredonat-o după o victorie a mureșenilor.

Senegalezul spune că s-a distrat cînd i-a văzut pe steliști ironizîndu-l.

"Frate, îți jur, eram praf acasă. A fost fain, fain rău. Mă bucur, eram mort. Am rîs de am zis că mor. M-am tăvălit pe jos.

Și mie îmi place să fac caterincă. Varela e prietenul meu. Ce ironie? E caterincă. Și cînd l-am văzut pe Raul mi-a plăcut.

Deja toată lumea știe melodia asta, cu "Avioare de hîrtie". Andra ar trebui să-mi dea drepturi de autor, însă nu cer nimic,  pentru că ea și Măruță sînt prietenii mei.

Deja pe toate stadioanele este melodia asta. Unde merg eu să joc o pun toți la difuzoare. Și la Astra au băgat-o. Un prieten mi-a spus că soția lui nu se uită la fotbal, însă mereu așteaptă finalul jocurilor pentru a asculta declarațiile mele", a spus N'Doye pentru Cancan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (60)
980200265347462
Radianu Mihai  •  03 Iunie 2015, 10:14

O *** ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bakunin
bakunin  •  03 Iunie 2015, 00:08

cred ca n2 si-a ratat vocatia; trebuia sa joace in ***, unde toate formele de viata au *** si inteligenta lui

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lenan
lenan  •  02 Iunie 2015, 23:38
Postat de bogdangeorge84 pe 02 Iunie 2015, 22:37

N,doye este un om si un jucator de milioane, este de 1000 de ori mai constant si determinat decat Tanase , spun asta cu parere de rau fiind stelist, dar N,doye le da clasa la atitudine in teren si in afara cu mult mascaricilor de Chipciu si Tanase, ar trebui sa invete Chipciu de la Ndoye cum sa raspunda si sa faca caterinca de cei care ii pun intrebarile, marii jurnalisti si jurnaliste *** ale cotidianului sportiv GSP. curios este ca sursa o reprezinta cancan, in ce hal a ajuns gspeul sa citeze si sa dea articole din MIZERIA PROSPORTULUI; cat despre poza nu vreau sa comentez, băi astora de la gsp voua nu va e rusine de ce publicati in mizeria asta online? UNDE E BAI GSP dictonul ala NO TO RACISM? ia puneti o poza a lu ioanitoaia cand se scoala dupa o noapte de baut, fara ochelari , alb negru, sau poate cu tolontan fara machiaj dupa ce mesteca ceafa de porc ca sa capete intuitie culturala, ziceti bai jsp ce va inspira voua poza cu Ndoye? hai ca ati preluat articolul din prosporc-cancan!!! NUMAI SCRIETI NUMAI DE STEAUA SI BAGATI MIZERIE DESPRE DINAMO SA INFIGETI CUTITUL IN RANA! BAGA DOMNE CEVA SI DE CELALTE ECHIPE! *** RUSINE GSP-CANCAN ! HUOOOOO cu pozele voaste fara bun simt, HAI BAI IOANITOAIO SI TOLONTANE , ziceti ceva, in legatura cu acest articol!!!

de acord cu analiza ta, legata de n'doye. e un baiat inteligent, cu mult peste media campionatului nostru.

Vezi toate comentariile (60)
Comentează