FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

N'Doye se vede gangster de Bucureşti: "Nu dau nimănui socoteală!"

Articol de - Publicat duminica, 12 decembrie 2010 00:00

N'Doye a făcut show vineri spre sîmbătă într-un club din Regie, dar a vorbit relaxat de viaţa din afara terenului

- Ousmane, nu mai joci la Dinamo, eşti pasat de la Rapid la Astra şi la Hazar Lankaran. Ce e cu tine, te laşi de fotbal?
- Nu, omule, ce-ai?! Am venit şi eu într-un club, mă distrez un pic, oricum e vacanţă.

- Eşti dependent de viaţa de discotecă?
- E timpul meu liber şi fac ce vreau. Nu trebuie să dau nimănui socoteală! E mişto aici, în Bucureşti, e distracţie ca în Franţa sau în Portugalia. Îmi place viaţa, recunosc, n-am ascuns niciodată. Ştii că atunci cînd joc fotbal, dau totul pe teren! Aşa că nu mă judecaţi greşit!

"Îmi place să dansez"

- Cum se împacă fotbalul cu viaţa de noapte?
- Eu petrec fără femei şi fără alcool.

- Eşti cam dubios...
- Nu, omule, pe bune, eu vin în cluburi să ascult muzică, să dansez, de asta sînt dependent. Atît. Aaa, cui nu-i plac fetele din România?! Normal că-mi plac, dar dacă vreau femei, înţelegi ce vreau să zic, da?, mă duc la Bamboo. Acolo sînt destule, bani să ai. Eu vin în cluburi să ascult muzică, hip-hop în special, fiindcă nu prea se ascultă kizomba la voi.

"Sînt înnebunit după apa plată" :)

- Cine e croitorul tău?
- Eu! Eu sînt stilistul meu. Şi nu port o haină de două ori. O dată, apoi le las, le dau altcuiva. Nu-mi cumpăr haine din România.

- Ştiu că eşti căsătorit, dar poţi să spui, sincer, că n-ai călcat niciodată strîmb în Bucureşti?
- Omule, îmi plac femeile, nu sînt un romantic, sînt un bad boy al dracu', dar eu mă distrez în linişte. Ţi-am zis: no women, no alcohol! Am bani destui, nu mă uit la ei cînd vine vorba să mă simt bine, nu mor de foame, însă nu sînt genul să-i arunc pe femei sau pe băutură. Eu sînt înnebunit după apa plată, cei care mă ştiu în cluburi mi-o dau gratis că îmi sînt amici. Beau cîte doi-trei litri pe noapte!

- Îţi şi place să te lauzi cu banii...
- Nu vă arăt cîţi bani am în buzunar, că nu vreau să mă omoare cineva pe stradă! Sînt tată de familie, sînt căsătorit, am o fetiţă acasă, la New York, şi sînt fericit aşa cum sînt.

5 săptămîni au trecut de la ultimul meci jucat de N'Doye pentru Dinamo: 7 noiembrie 2010, CFR - Dinamo 1-0. După această partidă, el a fost exclus din lot de Andone

"Îmi plac mămăliga şi sarmalele şi multe melodii româneşti, la modă, dar dacă mă apuc să cînt, fuge lumea de mine!"
Ousmane N'Doye, mijlocaş Dinamo

Alţi "cîini", în Bamboo
Cum au primit vacanţă, cum s-au dezlănţuit prin cluburile din Capitală! Roş-albii au liber la distracţie pînă pe 8 ianuarie 2011, cînd este prevăzută reunirea lotului. Mai mulţi fotbalişti au fost vineri noapte în clubul Bamboo şi au petrecut pînă dimineaţă. "M-au chemat şi pe mine, dar acolo e prea multă bagabonţeală", a mărturisit N'Doye.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează