FOTBAL  »  Superliga  »  CLUJUL ŢINE LA PREŢ

Napoli îl vrea pe Traore. CFR cere 4 milioane!

Articol de GSP - Publicat luni, 24 mai 2010 00:00

Atacantul ivorian a intrat din nou în vizorul italienilor. Conform Corriere dello Sport, Napoli încearcă să-i ia pe Lacina Traore, pe care îl curtaseră şi în mercato din ianuarie. Negocierile au intrat însă în impas din cauza preţului mare cerut de campionii României.

Aceeaşi sursă scrie că gruparea ardelană ar vrea 4 milioane de euro pentru a se despărţi de internaţionalul de 19 ani de 2,03 m. Napoli aşteaptă o reducerea a pretenţiilor ardelenilor, dacă nu se vor orienta către un alt atacant.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (14)
 •  25 Mai 2010, 00:20

(.)(.) (^^) ()

 •  24 Mai 2010, 23:49

...pai campionatul nostru este considerat de broscari unul din lumea a 3-a, cum sa plateasaca ei asa mult? ...ca vorba aia ei sunt cei care trebuie sa faca afacerea cand il vor vinde mai departe, bravo CFR-ului ca nu lasa din pret... (\/)uie la broscari.

 •  24 Mai 2010, 16:57

E bun cioroiul n-am ce zice, iar cei care cred ca 4 milioane e o suma exagerata se inseala. Kefereu' l-a vandut pe A.Pereira la Porto si a confirmat. Dubarbier, desi nu a rupt gura targului, nu a evoluat rau la Lorient si cred ca sezonul urmator va confirma. Ce club din liga 1 se poate lauda ca a dat ceva bun la export in ultimii ani?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează