FOTBAL  »  Superliga  »  EURO GSP

EXCLUSIV / VIDEO Dezvăluiri senzaționale despre Romeo Pașcu » Cum fenta fostul conducător al FC Brașov întrebările incomode: „Auzi, așa tare mă doare inima!” + „S-a ascuns în saună 5-6 ore după un blat”

Romeo Pașcu
Romeo Pașcu

Articol de , - Publicat miercuri, 14 februarie 2024 09:52 / Actualizat miercuri, 14 februarie 2024 11:28

Editorialistul GSP Narcis Drejan a povestit, în direct la emisiunea EURO GSP, un moment care l-a avut în prim-plan pe Romeo Pașcu, fostul președinte al celor de la FC Brașov, un membru marcant al Cooperativei din fotbalul românesc de după căderea regimului comunist.

  • EURO GSP poate fi urmărită în fiecare marți și miercuri, de la ora 21:45, pe pagina de Facebook a Gazetei, canalul de Youtube, precum și pe site-ul gsp.ro;

Romeo Pașcu a fost conducătorul mai multor echipe din fotbalul românesc, precum Gloria Bistrița, Baia Mare, FC Brașov, Astra și Petrolul Ploiești. Cel mai cunoscut a devenit însă în perioada în care a condus clubul de la poalele Tâmpei. 

Nemții tună și fulgeră după golul anulat lui Leipzig în meciul cu Real Madrid: „Frustrare și furie! Arbitrul i-a furat lui RB un gol”
LEIPZIG - REAL MADRID 0-1
Nemții tună și fulgeră după golul anulat lui Leipzig în meciul cu Real Madrid: „Frustrare și furie! Arbitrul i-a furat lui RB un gol”

Marți seară, în direct la emisiunea EURO GSP, editorialistul GSP Narcis Drejan a povestit un episod cu Romeo Pașcu în prim plan. Jurnalistul spune că cel carea a fost cândva un personaj important în fotbalul românesc evita să răspundă la întrebările incomode ale ziariștilor invocând mereu că are probleme cardiace. 

Narcis Drejan a evidențiat un moment în care acesta l-a sunat pe Romeo Pașcu pentru a-l întreba despre „cazul Dossey”. Ibrahim Dossey a fost un portar ghanez care a evoluat pentru FC Brașov în perioada 2000-2003 și 2003-2005. O scurtă perioadă a jucat și la Rapid. A mai evoluat în România la Unirea Sânnicolau Mare și Pandurii.

Africanul nominalizase mai mulți jucători care ar fi participat într-un meci aranjat, FC Brașov - FCM Bacău, scor 2-0, în sezonul 2000-2001 al Ligii 1. El declarase: „Șeful ne-a cerut să facem blat cu Bacăul”. 

VIDEO. Narcis Drejan a povestit, în direct în emisiunea EURO GSP, un episod de pomină cu Romică Pașcu

„Te duceai să faci interviu cu Romică Pașcu la Brașov și zicea: «Auzi, hai să terminăm repede, că așa mă doare inima, de n-ai idee. Mă doare inima de nu mai pot!»

Și când îl sunam și îi spuneam: «Bună ziua, domnule Pașcu, Narcis Drejan sunt. A fost cazul ăsta cu Dossey» «Auzi, poți să mă suni peste două ore, că așa mă doare inima»

Asta era placa lui mereu. Trebuia să te «paseze«, că-l durea inima”.

„Cazul Dossey”, clasat

„Cazul Dossey” a fost clasat în ianuarie 2002, când Camelia Petrescu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Județean Brașov de la acea vreme, declara că, în proporție de 99%, nu se va începe urmărirea penală asupra portarului ghanez și a celor nominalizați de el ca fiind implicați în meciul aranjat cu FCM Bacău. 

Ibrahim Dossey a decedat în septembrie 2008, fiind implicat într-un accident rutier în apropierea localității prahovene Breaza. El a intrat în comă indusă și a murit după 3 luni la un spital din București.

Narcis Drejan, povești cu Romică Pașcu, fostul președinte de la FC Brașov: „S-a închis în saună, a rămas acolo vreo 5-6 ore”

Drejan a mai povestit un episod controversat care l-a avut în prim-plan pe Romeo Pașcu:

„Ar fi interesant să-l întrebăm pe Silviu Lung și să povestească cum s-a lăsat de fotbal din cauza lui Romică Pașcu. A venit la un meci Brașov - Craiova și le-a zis: «Bă, băieți, voi sunteți Craiova. Hai să facem, prietenește, un egal azi. Punctul ne ajută și pe noi, vă ajută și pe voi. Voi sunteți acolo sus, noi suntem jos. Vă rog frumos!»

La pauză era 2-0 pentru Brașov. Ăsta a fost și scorul final. La finalul meciului s-a dus Silviu Lung să-l caute pe Romică Pașcu. El s-a ascuns în saună. A stat acolo vreo 5-6 ore.

Silviu Lung s-a dus și i-a pocnit pe ăia de la Brașov. Ăia râdeau prin vestiar. I-a aranjat pe ăia și a doua zi s-a lăsat de fotbal. El revenise din Spania, prinsese un sezon excepțional la Electroputere.

Mie mi-au povestit ce s-a întâmplat atunci și jucători de la Brașov și jucători de la Craiova, și chiar și Silviu Lung, prin 2003 sau 2004, într-un cantonament al Craiovei”, a declarat Narcis Drejan, la EURO GSP.

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

Citește și: 

„«Dodel», te întreb bărbătește: te droghezi?” » Ce a făcut Cristi Tănase în direct când a auzit moderatorul
FCSB
„«Dodel», te întreb bărbătește: te droghezi?” » Ce a făcut Cristi Tănase în direct când a auzit moderatorul
Moment haios cu Rareș Pop, noul transfer al Rapidului: „S-a dus la școală, i-a cerut profesoarei să schimbe note”
Rapid
Moment haios cu Rareș Pop, noul transfer al Rapidului: „S-a dus la școală, i-a cerut profesoarei să schimbe note”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
bogdaniulian
bogdaniulian  •  22 Februarie 2024, 20:41

ce e senzational aici? mizeria din fotbal e senzationala?

muzzi1
muzzi1  •  18 Februarie 2024, 10:04
Postat de braveheartro pe 14 Februarie 2024, 12:11

Ce perioadă mizerabilă pentru fotbalul nostru, ce personaje sinistre, conduși de cel mai ticălos dintre toți, Mitică Dragomir. S-au îmbogățit pe seama fotbalului pe care l-au sărăcit. În orice țară normală acești infractori ar fi fost la răcoare ani de zile, nu să-și trăiască liniștiți bătrânețile.

Karma is a bich`hwa! uita-te unde e Brasovul acu`, nu mai au echipa nici in liga spisselea si amaratii aia de juniori sunt exclusi din campionat din cauza datoriilor seniorilor! si nenea Pascu asta este pomenit de Drejan de parca era un batranel de treaba, un tataie admirabil care spunea snoave nepotilor, nu un infractor care merita sa putrezeasca in puscarie!

danglumetu
danglumetu  •  17 Februarie 2024, 20:57

simpatic tare va e nea romica asta, nu-i asa autorilor?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează