FOTBAL  »  Superliga  »  CSA

Năstase îl pune în încurcătură pe Talpan: "A semnat toate contractele încheiate de echipa lui Gigi Becali cu CSA" » Ce spune despre noua echipă a Armatei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 martie 2017 13:33

Ilie Năstase a declarat că singura echipă pe care o va susține este Steaua patronată de Gigi Becali și a dezvăluit că înțelegerile dintre Becali și CSA au fost semnate de Florin Talpan. 

"Nu știu cine l-a mandatat pe Talpan în acest caz. Toate contractele care au fost încheiate între echipa lui Gigi Becali și CSA au fost semnate de domnul Talpan.

Problema e de acum 15 ani. Nimeni nu a reacționat atunci. De ce am așteptat atâția ani ca să se ajungă la treaba asta? Dacă Gigi Becali nu investea, Steaua dispărea de 15 ani. Singurul care a băgat bani dintre privați a fost Becali. Restul au ciupit și au furat. Nu recunosc decât Steaua lui Becali.

Eu nu știu de ce am ajuns până atunci. Noi asta facem în România, ne certăm pentru orice. Nu am încercat, când am cerut audiție la domnul ministru al apărării, ni s-a spus să așteptăm", a declarat fostul tenisman și unul dintre cei mai  vizibili suporteri roș-albaștri.

Citește și:

Ultima zi cu "Steaua" » Anunţ-şoc făcut de Becali: "De mâine e gata" » Anunț IMPORTANT despre palmaresul echipei

Steaua Armatei şi-a prezentat antrenorul » Primele declaraţii făcute de Lăcătuş şi comandantul CSA: "Ne înscriem în Liga a 4-a! Palmaresul e la noi"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
orlick
orlick  •  29 Martie 2017, 21:49
Postat de timm pe 29 Martie 2017, 17:27

Nu are ce recupera. Avea obigatia de a investi conform contractului de inchiriere si investitiile raman la stadion. De aceea a platit o chirie mai mica.

Mai Pinocchio, Steaua a platit chiria cea mai mare pentru stadion, de aici a pornit toata istoria, ca Becali s-a saturat sa fie pacalit. FCSB platea chirie la un meci cat dadea Dinamo intr-un an.

1625629787743612
Livrariacasa Berceni  •  29 Martie 2017, 19:01

IN SFARSIT DREPTATE. URMEAZA DEZAFILIEREA fcsporting becali!

timm
timm  •  29 Martie 2017, 18:09
Postat de John Milne pe 29 Martie 2017, 17:50

***

Pe tine. Talpan - fcsb 12-0. Cine pe cine pune in incurcatura.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează