FOTBAL  »  Superliga  »  RĂZBOI STEAUA - FRF

Naşu’: “Ori eu, ori Gigi!”

Articol de - Publicat duminica, 06 iulie 2008 00:00

Mircea Sandu a cerut ca trei federali să investigheze dacă s-a implicat în deciziile comisiilor, “dar dacă se dovedeşte că Becali a greşit, va fi trimis la Disciplină”.

Acuzat de Gigi Becali că ma­ni­pu­lează comisiile, Mircea Sandu pare decis să pună lucrurile la punct. Ieri, în Co­mi­tetul Executiv al FRF, Naşu’ a ce­rut să fie investigat de o comisie al­că­tuită din Dumitru Dragomir, Pa­tri­ţiu Abrudan şi Adalbert Kas­sai. De­şi inclusiv ieri Corleone spunea răs­­picat: “N-am să mă dezic nici­­o­da­tă de Mircea Sandu!”. Ter­me­nul de investigaţie este de o săp­tă­mî­nă, începînd de mîine. “Dacă se va dovedi că eu m-am im­pli­cat în vreo hotărîre, gata, plec de la condu­ce­rea federaţiei!”, le-a spus Mircea San­du celor prezenţi. La întîlnirea cu presa, şeful de la Casa Fotba­lu­lui a adăugat: “Dacă Gigi Becali a greşit, atunci va fi se­sizată Comisia de Disciplină!”.

“Nu poate să mă dea jos nebunul de Becali!”
Referindu-se şi la ameninţarea că va fi înlăturat de la conducerea FRF într-o adunare generală pe ca­re ar urma s-o convoace Gigi Becali, Mir­cea Sandu a replicat: “Be­cali e unul singur, iar noi avem 278 de mem­bri afiliaţi. Nu poate să mă schimbe Becali, ci numai Adunarea Generală. Dar dacă oamenii vor fi convinşi financiar să mă schimbe, înseamnă că becalizăm fotbalul. Nu e nici o problemă. Becali să mă schimbe? E un nebun!”. Mircea San­du a adăugat că “n-aş avea nici o problemă în Comitetul Executiv UEFA în acest mandat, dar dacă aş fi înlăturat aşa, m-ar afecta că oamenii ar fi înşelaţi şi forţaţi să-mi dea un vot negativ. N-am emoţii. Am aproape 56 de ani şi am trecut prin multe!”.

Gigi pus pe speaker
Într-o pauză a Comitetului Executiv, Dumitru Dragomir a avut o convorbire cu Gigi Becali. Şeful LPF a pus telefonul pe speaker, pentru a auzi toţi discuţia: “Sîntem noi, Gigi, toţi papagalii din Comitetul Executiv! Nu te mai lua de Mircea Sandu, că el a intervenit la UEFA să nu aveţi probleme în cupele europene”.

Daniel Florea şi-a ales comisia
Surse CAF susţin că preşedintele acestui for, Daniel Florea (foto), nu i-a convocat pe cei 8 membri pen­tru a alege com­pletul de trei care urma să judece cazul Stelei. “I-a ales singur pe cei doi, pe Valentin Epure şi pe Marian Lucu”, a afirmat un federal.

Scandal Mitică - Prunea
Disputa între Dumitru Dragomir (foto) şi “lupii” tineri de la FRF a continuat şi ieri. Cum Ionuţ Lupescu n-a participat la Comitetul Executiv, tirul lui Corleone s-a abătut asupra lui Florin Prunea: “Băi căcănarule, cum ţi-ai permis să spui că stăteam ca un milog pe lîngă echipa naţională?”. Prunea a părăsit încăperea, fiind nevoie de intervenţia lui Mircea Sandu pentru aplanarea conflictului.

Comisia care îl anchetează pe Mircea Sandu

Dumitru Dragomir preşedinte LPF
Patriţiu Abrudan vicepreşedinte FRF
Adalbert Kassai secretar general FRF

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
 •  07 Iulie 2008, 19:48

HAHAHA!!! Mitica sa ancheteze pe cineva :P. Cand el ar trebui anchetat, si inca de catre DNA. In ceea ce il priveste pe JJ, omul (daca i se poate spune asa) asta este in permanent razboi. Are o personalitate conflictuala, semn clinic de paranoia. Ii rog pe adevaratii stelisti: suporteri, foste glorii si oameni de fotbal, sa ne scape de mitica. Chiar nu cred ca nu exista suficienti stelisti adevarati, potenti financiar, care sa nu se poata asocia sa ne scape de acest subuman.

 •  07 Iulie 2008, 10:23

"Ori sa dispara Gigi, ori sa dispara Sandu" Grea dilema! Am insa o propunere constructiva: Nu s-ar putea sa dispara amandoi?!? Si sa-si ia fiecare gashka cu el?!? Fotbalul mondial ar avea de numai de castigat!!!

 •  07 Iulie 2008, 08:03

Becali nu mai surprinde pe nimeni,s-a umplut de matreata si este coltos.Ataca tot ce ii iese in cale,daca nu poate cumpara,este ca vulpea care se plinge ca strugurii sint acri.Nu-l bagati in seama,ii blameaza pe comunsiti dar se comporta ca ei.Sint Stelist cu mult inaintea lui Becali dar Steaua a avut intotdeauna o comportare decenta, respectabila si respectata.Becali ar trebui sa ia o bucata de brinza in gura de fiecare data cind vrea sa dea replici/si sa se scuze ca nu poate vorbi/cu/gura/pl

Vezi toate comentariile (18)
Comentează