FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Naţionala dă peste cap planurile Stelei » Amical devansat o zi

Articol de - Publicat sambata, 29 ianuarie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 28 ianuarie 2011 22:42

Pentru a-i avea la dispoziţie şi pe cei 3 fotbalişti convocaţi la "naţională", Lăcătuş a cerut ca partida cu Dinamo Zagreb să se joace pe 2 februarie

Primele două teste ale roş-albaştrilor din cantonamentul în Antalya vor fi decisive pentru felul cum va arăta primul "11'' al Stelei în retur.

Cum turneul echipei naţionale din Cipru începe pe 3 februarie şi se termină pe 9, iar Steaua dă la lot trei oameni extrem de importanţi, Lăcătuş a solicitat în mod expres ca întîlnirea cu Dinamo Zagreb să fie mutată mai devreme. Astfel, roş-albaştrii vor juca împotriva croaţilor pe 2 februarie, şi nu pe 3, aşa cum era programat iniţial.


Se întorc pe 10
Tătăruşanu, Gardoş şi Cristi Tănase vor reveni în Antalya pe 10 februarie, exact în ziua cînd roş-albaştrii vor întîlni Steaua Roşie Belgrad, şi este puţin probabil ca Lăcă să-i folosească pe cei trei. Aceştia vor putea totuşi evolua în ultimul amical al stagiului de pregătire, pe 13 februarie, contra ungurilor de la Debrecen.


Cum ar putea arăta Steaua în retur
Tătăruşanu - Bonfim, Gardoş, Geraldo, Latovlevici - N. Dică, Ricardo, Cr. Tănase - Szekely, Bilaşco, Surdu

Întîrziaţi la plecare
Steliştii au ajuns în Antalya cu o oră întîrziere. Aeronava în care se aflau echipa lui Lăcătuş, CFR, Bistriţa şi Pandurii a fost reţinută la sol timp de 60 de minute, deoarece controlorii de trafic susţineau că în avion se află două persoane în plus. Doar după ce Dumitru Dragomir, invitat special, i-a ameninţat că-i va da în judecată, avionul s-a putut ridica de la sol.

"Găman nu vine!"
Deşi Becali a anunţat că stoperul Craiovei este "90 la sută al Stelei în momentul cînd va deveni liber de contract", Mihai Stoica neagă că olteanul va fi adus în Ghencea. "E un jucător foarte valoros, dar nu cred că el va ajunge la noi!", a anunţat managerul stelist.

"Nu vreau jucători gratis de la Mititelu!"
Gigi Becali a spus că nu încearcă să-i fure jucători lui Adrian Mititelu. "M-ar bate Dumnezeu să fac asta! Eu o să-i dau cîţi bani cred eu, chiar dacă pot să-l iau pe Găman gratis! El ar valora circa un milion de euro", a declarat patronul roş-albaştrilor la GSP TV.

Inbox:
»» Gigi Becali, despre venirea lui Iliev în Ghencea: "A vorbit MM Stoica cu el şi vrea la noi". Bulgarul ar putea fi jucător liber începînd de marţi.
»» "Veţi afla de ce a plecat Andone de la CFR. În afara de valiza pe care au găsit-o procurorii la Cluj, a mai fost una mai mică!", a spus patronul stelist făcînd referire la finalul de sezon 2007-2008, cînd clujenii au cucerit titlul.
»» Jean Vlădoiu, fost atacant la Steaua: "Gigi procedează corect în cazul Moraes. Cred că Mihai şi Florin Costea sînt mult peste brazilian!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
brod
brod  •  29 Ianuarie 2011, 18:29

chiar nu va trece prin cap ideea ca ciobanul a devenit "cinstit" (nu iau jucatori gratis, m-ar bate dumnezeu) doar pentru ca, in prima etapa din retur, steaua trebuie sa joace cu jumulita craiova?!

fcdinamobucuresti
fcdinamobucuresti  •  29 Ianuarie 2011, 13:32

acum 10-20 de ani suporterii nu isi permiteau sa huiduie nationala. asa ca s-a ajuns sa se joace la piatra neamt, in curand se va ajunge la chiajna, mangalia, fagaras, etc. lucescu sau piturca nu au nici o treaba cu criza de acum de la nationala. pur si simplu nu exista fotbalisti, din cauza managementului prost de la cluburi, a mediatizarii excesive, a lech-top-urilor din cantonamente (era asa ceva pe vremea lui gica?). asa au ajuns la steaua jucatori ca dodel, surdu, la dinamo rus, scarla, etc

fcdinamobucuresti
fcdinamobucuresti  •  29 Ianuarie 2011, 13:28

problema nu e la lucescu, problema e ca generatia actuala a crescut cu ochii in tv, la cocalaritatea generala, la fitzele de prost gust, si se cred imediat vedete la 20 de ani, cum au fost laudati odata in presa. se fac emisiuni de kk0, latura sportiva ajunge incet incet in planul 2. hagi daca se nastea in 90, si acum ar avea 20 de ani, s-ar fi irosit, din cauza presei+televiziunii. si chestia asta a dus la faptul regretabil, ca nationala sa fie huiduita in ghencea, si oriunde joaca.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează