FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ce nebunie e gata să facă Bănel dacă FCSB ia titlul + Dezamăgit de Andrea Compagno: „Să cazi așa, direct în cap”

Bănel Nicoliță
Bănel Nicoliță

Articol de - Publicat duminica, 04 februarie 2024 10:51 / Actualizat duminica, 04 februarie 2024 16:25

Fost jucător al FCSB-ului, Bănel Nicoliță a promis că își va vopsi părul în roșu și albastru dacă echipa lui Gigi Becali ia titlul. Totodată, va face o baie de mulțime printre suporteri, împreună cu fetele sale.

Bănel Nicoliță este nerăbdător să sărbătorească titlul cu suporterii FCSB. E visul lui pentru 2024: „FCSB campioană! O văd în stare să intre în grupele Champions League. Va fi anul nostru!”.

Decizia luată de Atletico Madrid în cazul lui Horațiu Moldovan » Veste bună pentru portarul român
ATLETICO MADRID
Decizia luată de Atletico Madrid în cazul lui Horațiu Moldovan » Veste bună pentru portarul român

Bănel Nicoliță vrea să se vopsească în roșu și albastru dacă FCSB ia titlul

Fost jucător al roș-albaștrilor, în perioada 2005 - 2011, el este gata să facă și o nebunie dacă Florinel Coman, Darius Olaru & Comp. readuc titlul în vitrina clubului, după o așteptare de 9 ani. 

„Îmi voi lua fetele și voi merge alături de suporteri. Rămâne așa frizura asta frumoasă, mă fac roș-albastru pe laterale, sută la sută”, a declarat Bănel Nicoliță la fanatik.ro.

Echipa patronată de Gigi Becali se află în fruntea clasamentului Superligii, la 8 puncte distanță de urmăritoarele CFR Cluj și Rapid, dar are un meci mai puțin disputat, cel cu Farul, programat luni.

Bănel Nicoliță despre Andrea Compagno: „Să cazi direct așa, în cap”

Altfel, Bănel a comentat și declinul lui Andrea Compagno. „A venit pe bani mulți, a jucat fiind golgheterul campionatului și apoi să cazi direct așa, în cap... În Compagno vedeam un jucător care să treacă mult mai ușor peste presiunea domnului Gigi. Puteam să văd alt copil și să spun da, presiunea l-a distrus și de asta nu mai are rezultate, dar la Compagno nu m-am așteptat.

La Craiova, cu siguranță, și domnul Mititelu punea presiune mare pe echipă, a cedat prea ușor. Un atacant cu atâta calitate în fața porții, un jucător de echipă cu personalitate să cedeze așa ușor, nu mă așteptam. Într-adevăr, poți să spui că la FCSB nu vin foarte mult cu centrări.

Sunt jucători mai tehnici, cum e Coman, Olaru și așa mai departe, care au alt stil de joc. Să cedezi așa ușor și să fii golgheterul României, cu atâtea goluri marcate... Chiar îmi pare rău de el, îl văd că e un băiat super și un băiat de echipă, am văzut tot timpul că colegii lui vorbesc frumos despre el, e de apreciat”, a spus Nicoliță.

Mai puteți citi:

Dorinel Munteanu, desființat pentru declarația rasistă: „O mizerie! Într-un campionat mare, zburai din post în secunda doi!”

Ciprian Deac și cheia transformării din 2024 » Cum a renăscut legenda lui CFR Cluj: „Ăsta e cel mai important lucru”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
mafa
mafa  •  04 Februarie 2024, 12:59

Nu ți-ar sta rău !!.. inchis si cu parul vopsit in roşu si albastru iti mai trebuie cioc si un pom in care sa *** !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danutcornel
danutcornel  •  04 Februarie 2024, 12:16

nu va avea ce sarbatori!fcsb se va ineca din nou la mal si va termina pe doi sau trei ca de obicei

Vezi toate comentariile (2)
Comentează