FOTBAL  »  Superliga  »  ULTIMATUM

Nedelcearu primește avertismentul final: "A fost ultimul derapaj!"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 decembrie 2017 11:22

Ionuț Nedelcearu este unul dintre cei mai promițători tineri din lotul lui Dinamo, dar selecționerul Cosmin Contra i-a transmis că la următorul derapaj disciplinar va fi sancționat dur de club și de prima reprezentativă.

Nedelcearu a fost implicat în două scandaluri, la club și la naționala de tineret, iar în ambele rânduri a petrecut execesiv în timp ce se afla în cantonament. Contra este de părere că, la următorul episod de acest gen, Nedelcearu va avea de suferit.

"Nedelcearu poate fi o soluţie de viitor, dacă va avea constanţă în joc. Îi ştiu calităţile şi sunt convins că are potenţial enorm. Trebuie să fie mult mai concentrat la fotbal.

Cred că a fost ultimul derapaj (n.r. scandalul de la Bacău, înaintea meciului de Cupă cu Aerostar). Altfel e gata. Şi nu doar pentru mine şi echipa naţională, cred că şi pentru cei de la Dinamo", a spus Contra la TV Digi Sport.

19 meciuria jucat în Liga 1 Ionuț Nedelcearu în acest sezon. Fundașul de 21 de ani este cotat de transfermarkt la un milion și jumătate de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
mosvasile
mosvasile  •  13 Decembrie 2017, 16:19

Cu cine zici ca au jucat superjucatorii aia de la fcsb?Cu alde Plzen?sau Lugano?Iar Toscaoare de ce il ia in deradere presa din Spania,numindu-l "strecuratoare"?Iar la nationala?Oare cate goluri trebuie sa mai incaseze nationala cu d-alde astia in aparare?

right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  13 Decembrie 2017, 15:05
Postat de mosvasile pe 13 Decembrie 2017, 14:28

Pai Nedelcearu joaca bine de vreo 2-3 ani si... e tot la tineret ,iar alde Balasa si alde Tosca, erau rezerve la FCSB si...hop la Nationala!Asa ca Nedelcearu nu are de ce sa "se teama" ca conteaza cu adevarat pentru Nationala!

Este bine ca il compari pe Nedelcearu cu Balasa care a mirosit si el ce inseamna o echipa din campionatele puternice, joaca la FCSB in meciuri europene, avand doua goluri marcate in cupele Europene, sau pe Tosca care are 3-4 ani de jocuri in Europa League cu FCSB-ul si doua sezoane in Primera Division, tinand jucatori precum Messi, Neymar, Ronaldo, Benzema :)) Mai aveai sa spui ca il cheama pe "nulitatea" de Chiriches care tocmai i-a prelungit Napoli contractul pe inca 5 ani inainte de o operatie la umar. O intrebare de bun simt: Cate meciuri europene(macar de europa league) are Nedelcearu? 2 iar in acelea nu a stiut pe unde este mingea sau adversarul? Baiatul asta are talent, dar are nevoie de mult mai mult pentru a juca impotriva unui atacant de clasa mondiala, fiind in joc Nationala Romaniei.

mal.
mal.  •  13 Decembrie 2017, 15:05

Ce ochișori are și ăsta, mamăăăă....! Machiaj de vodcă și sifon!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează