FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Negocieri cu Pădureanu » Rapid îl vrea pe Andrei Mureşan de la Bistriţa

Articol de , - Publicat sambata, 18 decembrie 2010 00:00

Atît trebuie să plătească Rapid pe Andrei Mureşan, închizător care a făcut junioratul chiar în Giuleşti. Vişiniii încearcă să-l ia de la Gloria şi pe Liviu Băjenaru


Costin Lazăr întîrzie cu răspunsul în privinţa prelungirii contractului, pe Ousmane N'Doye l-au pierdut, aşa că rapidiştii s-au reorientat.

Bistriţenii Andrei Mureşan (25 de ani) şi Liviu Băjenaru (27 de ani) sînt foarte aproape să semneze cu giuleştenii. Preşedintele Dinu Gheorghe a demarat de o săptămînă tratativele pentru aducerea lor. Mureşan (25 de ani) vine doar dacă gruparea din Grant va accepta să plătească 250.000 de euro pe fostul ei junior. Închizătorul a început fotbalul chiar în Giuleşti, în urmă cu 10 ani!

Pe Băjenaru, al doilea mijlocaş de la Bistriţa pentru care se negociează, Marius Şumudică l-a avut elev atît în mandatul de pe banca Gloriei, cît şi în sezonul 2008-2009, cînd antrenorul rapidist l-a adus la Progresul.


"Mureşan şi Băjenaru sînt doi fotbalişti interesanţi cu care am mai lucrat. Auzisem că Mureşan a fost junior la noi"
Marius Şumudică, antrenor Rapid

"Eu i-am propus pe cei doi mijlocaşi lui Dinu Gheorghe. Am o relaţie extraordinară cu preşedintele Rapidului!"
Florin Manea, impresar


2 goluri a reuşit Mureşan în 17 partide din acest sezon, mijlocaşul avînd 5,83 media notelor GSP

6,07 e media notelor GSP a lui Băjenaru în 16 partide bifate în actuala stagiune, cea mai mare din lotul Bistriţei


"Lordul" a scos-o din schemă pe Ana-Maria
Jean Pădureanu a decis ca agentul Florin Manea să se ocupe de transferurile lui Mureşan şi Băjenaru la Rapid, chiar dacă iniţial desemnată era Ana-Maria Prodan. "Nae Manea mi-a adus sponsori la Gloria, era normal ca fiul lui să capete anumite opţiuni", a precizat preşedintele bistriţean. Mureşan are însă contract de reprezentare cu Ana Maria, astfel că salariul jucătorului la Rapid va fi negociat de aceasta dacă cele două cluburi bat palma asupra sumei de transfer.

"Nu plec, aş rata titlul!"
Ovidiu Herea (25 de ani) se opune unui transfer al său în această iarnă. Nici nu mă gîndesc să plec! Îmi doresc mai întîi un titlu de campion cu Rapid. Avem unul dintre cele mai tari loturi, cum să nu putem să recuperăm handicapul de 9 puncte faţă de Oţelul?!", a spus ieri mijlocaşul. Despre golgeterul giuleştean, 9 goluri în 18 etape, Gazeta a scris de curînd că şefii din Grant doresc să-l vîndă pe două milioane de euro ca să facă rost de bani pentru trei achiziţii.

"Moraes vine la Rapid"
Brazilianul Junior Moraes va veni în Giuleşti, nu la Steaua, susţine agentul Ana- Maria Prodan: "Şumudică îi e prieten, lui Moraes i se va garanta la Rapid postul de titular, i-ar fi mai uşor. La Steaua, nu ştiu dacă ar putea juca din primul minut meci de meci. Eu cred că Jean Pădureanu se va înţelege cu oficialii rapidişti pînă la urmă". Şi antrenorul Gloriei, Nicolae Manea, îl vede pe vîrful sud-american tot în alb-vişiniu: "L-aş sfătui să aleagă Rapidul, e dorit enorm acolo".

Inbox:

- Fundaşul central Ştefan Mardare continuă în alb-vişiniu doar dacă la echipă nu va sosi în această iarnă un fundaş central, aşa cum îşi doreşte Şumudică. "Va face parte din lotul pe care-l voi deplasa în cantonamentul din Spania", a spus antrenorul.
- Bornescu: "Locul patru nu e nici mult, nici puţin. Merităm această poziţie, însă în retur va fi cu siguranţă altceva, vom face totul să ne îmbunătăţim actuala clasare".
- "Am vrut să joc la Rapid, am discutat cu giuleştenii în vară, însă au fost oameni care nu m-au dorit şi nu am mai ajuns acolo. Aşa am ales Timişoara", a explicat Ianis Zicu.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
pancone84
pancone84  •  18 Decembrie 2010, 16:13

Iar Bajenaru daca a ajuns la 27 de ani si este la Bistrita, nu stiu ce mare valoare are.

pancone84
pancone84  •  18 Decembrie 2010, 16:11

Muresan are si un meci la echipa mare, in 2002 intr-un meci din cupa impotriva Rapidului II. Nu cred insa ca este o varianta pentru noi acum pentru a castiga titlul.

stefan888
stefan888  •  18 Decembrie 2010, 07:44

.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează