FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Negocieri la stînă!

Articol de - Publicat miercuri, 25 iunie 2008 00:00

Falemi a semnat contractul cu Mediaşul după ce s-a înţeles cu Marius Baciu la staulul cu oi.

La 34 de ani, fostul mijlocaş al Ste­lei, Nana Falemi, îşi caută un nou sens în carieră. În 2005, ju­că­torul a plecat din Ghencea, trecînd pe la Ergotelis (Grecia), FC Vaslui, Vo­lyn Lutsk (Ucraina), Jingsu (Chi­na) şi Du­nă­rea Giurgiu. Ieri, ju­că­torul a pa­rafat un contract pe un an cu nou-pro­movata, Gaz Me­tan Mediaş.

Falemi s-a decis după o discuţie cu Marius Baciu, prietenul său de la Steaua şi viitorul director sportiv al Mediaşului. Negocierile dintre cei doi s-au purtat la o stînă din apro­pierea Mediaşului! “A fost ceva extra­ordinar pentru mine. Am fost ser­viţi cu tot felul de preparate spe­ci­fice, dar cea mai bună a fost jin­ti­ţa. Am mers cu ciobanul după oi, iar data viitoare vreau să stau vreo două-trei zile”, a povestit Fa­le­mi. “Am ales Me­diaşul pentru prietenul meu, Ma­rius Baciu, dar a contat faptul că echi­pa a promovat. Oricum, mă simt bine aici. Oamenii din Ardeal sînt faini, sper să le răs­plătesc încre­de­rea jucînd bine”, a spus fotbalistul aflat în cantonament cu echipa la Sovata.

30.000 euro va cîştiştiga Falemi la Gaz Metan Mediaş

IMPAS
Atacantul Nemanja Vidakovici (CSM Rm. Vîlcea) a sosit ieri la Mediaş pentru o nouă rundă de negocieri cu oficialii Gazului. “Din păcate, am intrat în impas. Aspectul financiar ne blochează” , a spus preşe­din­tele lui Gaz Metan, Corin Cindrea.

Învoit la BAC
Fundaşul stînga Paul Pîrvulescu va primi două zile libere pentru a sus­ţi­ne două probe din examenul de ba­ca­laureat. “La română proba orală am luat nota opt. Sper să mă descurc şi de acum încolo”, a afirmat medieşeanul.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  25 Iunie 2008, 15:09

Si Baciu si Falemi trebuiau lasati la stana lor din Ghencea ! Asa, mai apare o "steluta" pe cerul patriei !

 •  25 Iunie 2008, 11:26

mai mereti ma cu parvulescu:)) ca ala terbuia sa deie bacu acu un an cred:)) si de zaharia ati uitat?:)) ca si ala da tot acuma

 •  25 Iunie 2008, 10:22

oile...tot oi:))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close