FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Negoiță continuă negocierile cu Rednic » Ce propunere i-a făcut antrenorului: "Pot să vă spun că asta-i cel mai important"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 mai 2016 14:51

Gazeta Sporturilor a anunțat astăzi că Mircea Rednic și Ionuț Negoiță mai au 7 zile la dispoziție pentru a ajunge la un acord în ceea ce privește o continuare a colaborării la Dinamo.

Ediția tipărită de azi a Gazetei Sporturilor și Ediția Digitală anunță că Rednic i-a cerut patronului un buget de 1,5 milioane de euro. Mai mult, antrenorul vrea ca el să se ocupe de transferuri, lucru ce pare să fi fost acceptat de Ionuț Negoiță după ultima sa declarație.

"Atât clubul Dinamo, cât şi antrenorul Mircea Rednic îşi doresc prelungirea colaborării. Noi i-am făcut o ofertă de contract la data de 22 aprilie cu o mărire substanţială a salariului, celelalte condiţii din contract, precum puterea pe care Rednic o are în club, ramânând neschimbate.

Am făcut această ofertă din dorinţa de a avea continuitate şi omogenitate, atât la nivelul lotului, cât şi la nivelul staff-ului. Nu sunt adeptul dezvăluirilor datelor confidenţiale prin presă, dar, având în vedere interesul care există pe acest subiect, pot să vă spun că singurul punct adiţional important al noului contract este integrarea în lotul echipei mari a unor jucători proveniţi din propria academie", a spus Negoiță la Digisport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  04 Mai 2016, 21:02

POKEMOANE BAGA BANI IN MMM SAU..LEAVE US.. PITIC FARISEU

corsair83
corsair83  •  04 Mai 2016, 20:11

Ma uit la comentarii si raman masca: 1. Vi se pare ca a transferat Negoita valori la echipa de se putea bate Dinamo la titlu? Are Dinamo macar 6 jucatori de talia celor de la Astra? 2. Vreti din nou experimente la club ca sa ne bata Steaua de 3, 4 ori pe sezon? Daca asta e gandirea fanilor dinamovisti chiar imi doresc sa plece Rednic sa v-o luati in barba cu noii antrenori si sa se distreze din nou Steaua nu noi 3-1 3-0 acasa deplasare. imi place sa cred ca sunt comentariile stelistilor deghizati in dinamovisti

1425838917717550
John Milne  •  04 Mai 2016, 18:37

La puscarie langa prietenul lor borcea cu Hotii negoita .

Vezi toate comentariile (20)
Comentează