FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Negoiță la DNA » Acuze noi la adresa lui Bărboianu! Ce BLAT ar mai fi făcut și reacția taberei fundașului

Articol de GSP - Publicat marti, 12 mai 2015 17:48

Ionuț Negoiță a mers astăzi la DNA alături de șeful Departamentului de Integritate de la FRF, Costin Negraru.

Surpriză însă, patronul lui Dinamo ar fi susținut că replica sa, ”Știu cine, știu locul, știu și despre cît e vorba”, se referea la o altă partidă, nu Dinamo - Steaua 1-3, meci după care Bărboianu a fost dat afară.

Conform prosport, Negoiță a susținut că Bărboianu ar fi fost plătit să trîntească finala Cupei României pierdută de Dinamo în 2011, disputată tot cu Steaua, 1-2. Atunci, fundașul dinamovist și-a marcat în proprie poartă la scorul de 1-1 în încercarea de a respinge balonul.

Bărboianu a plecat la finalul acelui sezon la Astra, fiind liber de contract. Surprinzător este că, fundașul de 27 de ani a revenit la Dinamo în 2014, cînd Negoiță era deja acționar majoritar.

”Negoiță trebuie să probeze ambele acuze”

Dan Idita, avocatul lui Bărboianu, a vorbit despre noile acuze aduse de patronul lui Dinamo. ”Pentru tot ceea ce afirmă domnul Negoiță, că se referă la un eveniment din 2011 sau la unul din 2015, el trebuie să aducă dovezi. Jucătorul este foarte relaxat în ceea ce privește aceste declarații.

Domnul Negoiță a afirmat că l-a dat afară pe Ștefan, dar contractul a fost reziliat de comun acord. Să nu uităm că Bărboianu a plecat de la Dinamo în 2011. De ce a mai fost dorit de domnul Negoiță după acel episod și readus la Dinamo? Acum, el trebuie să probeze ambele declarații. Acest demers la DNA sper că nu e decît un tertip pentru a nu justifica afirmațiile sale în fața Comisiei Disciplină și a instanțelor civile, pe motivul că acestea fac și obiectul unei plîngeri penale”, a spus Dan Idita la DolceSport.

”Urmează să depunem o cerere la Comisia de Disciplină, iar apoi ne vom adresa și instanțelor civile. Noi vom face o acțiune disciplinară la Comisii împotriva domnului Negoiță. E posibil să fie sancționată și Dinamo. În civil vom solicita daune morale și materiale”
Dan Idita, avocatul lui Bărboianu

Citește și:

Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Tenis
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Superliga
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Sărbătoare la Focșani, dar nu pentru CS Dinamo! Echipa Ministerului de Interne, un nou FAIL în goana după Liga 2! Cunoaștem ultima echipă promovată în liga secundă
Liga 2
Sărbătoare la Focșani, dar nu pentru CS Dinamo! Echipa Ministerului de Interne, un nou FAIL în goana după Liga 2! Cunoaștem ultima echipă promovată în liga secundă

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (53)
stelist_fcsbizat
stelist_fcsbizat  •  14 Mai 2015, 10:38

eu stiu ca patronul nostru sfant, a cumparat campionate si cupe , a distrus fotbalul romanesc cu verii lui, a facut blat dupa blat, dar eu tot cu fcsb tin , pentru ca sunt puscarias si imi place sa fur ! traiasca domnul gheorghe becali, care a facut fericiti atatia oameni naivi !!! traiasca fcsb !

adriann_
adriann_  •  13 Mai 2015, 01:39

Daca Negoita ar reusi sa dovedeasca implicarea FCSB in 'greselile' repetate ale lui Barboianu, ar putea deveni omul care incepe curatenia in fotbalul romanesc. Tare ma tem insa ca singurele proble solide pe care le are sunt inregistrarile cu ispravile lui Barboianu din meciurile cu FCSB, iar astea nu sunt suficiente in instanta. Cu toate astea, o sesizare la instantele sportive (UEFA) ar putea produce efecte, acolo sunt oameni care au jucat fotbal la cel mai inalt nivel si stiu foarte bine ce inseamna placajele in serie ale lui Fane Inocentu'.

steaua.libera
steaua.libera  •  13 Mai 2015, 00:50

Numele patronului lui dinamo este cenzurat, ahahahahah Exemplu: ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (53)
Comentează