FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Negoiță reacționează în problema stadionului lui Dinamo: "Ce faceți? Modernizați stadioanele echipelor care nu mai există, Steaua și Rapid!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 martie 2017 11:16

Guvernul României va moderniza mai multe stadioane din București pentru EURO 2020.

Pe listă sunt stadioanele Ghencea, Dinamo, Giulești și Arcul de Triumf, dar la arena echipei din Ștefan cel Mare sunt anumite probleme, din cauza proprietarului stadionului.

Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, a reacționat și a trimis un comunicat de presă. Acesta spune că este obligatoriu ca stadionul să fie modernizat și le cere lui Badea și lui CS Dinamo să rezolve situația cât mai repede.

Comunicat integral Ionuț Negoiță:

"În ciuda faptului că am tot sperat că se va găsi o soluție, din păcate a trecut foarte mult timp și am ajuns pe ultima sută de metri în ceea ce privește reconstrucția stadionului Dinamo.

Am ajuns într-o situație de criză și, în calitate de acționar majoritar al clubului de fotbal Dinamo București, trag un semnal public de alarmă asupra necesității găsirii unei soluții rapide care să deblocheze aceasta situație.

Consider că viitorul lui Dinamo, în lipsa unui nou stadion, este sumbru. În condițiile în care se refac stadioanele unor echipe care nu mai există, Steaua si Rapid, să se rateze oportunitatea de a se face stadionul echipei Dinamo este o catastrofă care va atrage după sine continuarea deteriorării mișcării fotbalistice din Romania.

Sper ca factorii direct implicați, Clubul Sportiv al Ministerului de interne și CS FC Dinamo București, societatea domnului Nicolae Badea, vor găsi rapid soluția necesară pentru a nu se rata această oportunitate istorică pentru tot ceea ce înseamnă mișcarea dinamovistă.

Am convingerea ca această soluție se va găsi în condițiile în care știu că domnul Nicolae Badea este un dinamovist convins și sper să ne revedem cu toții în tribunele noului stadion la meciurile lui Dinamo" Ionuț Negoiță

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (57)
zecs93
zecs93  •  08 Martie 2017, 21:04
Postat de godot pe 08 Martie 2017, 12:46

Dumnezeule, tu chiar nu poți accepta un fenomen simplu? 1. E imoral ce a făcut Dinamo cu insolvența, Statul fiind păgubit cu 17 milioane euro. 2. Suporterii lui Dinamo se lamentează, în comunicat, că același Stat nu îi ajută, îi ignoră, că Dinamo merită... blablabla. Nu observi nicio nepotrivire majoră?

Pai iesi bre in fata la parlament si i-ai pe aia de gat, aia au facut legile astea, ce vina avem noi ?? E clar, n-ai leac !!!

zecs93
zecs93  •  08 Martie 2017, 21:00
Postat de dincolodenori pe 08 Martie 2017, 11:59

Sti ce este culmea? Asta cere bre stadion STATULUI ? Asta care a fautat statul de 17 "meleoane de ieuro"cu intrarea in insolventa si maimult a tras si o "bancruta frauduloasa" aceluiasi Stat Roman ..Dup ce furi statul ca un hot la drumul mare ai tupeul sa iesi in presa si sa faci GARGARA ca STATUL nu-ti face stadion ...astia nu au limite frate ,INCREDIBIL ....

Cum nu aveti nici voi limite si aveti tupeu sa ziceti de corectitudine cand faceti blaturi cu Nasu de pe Litoral, sau cand vorbiti despre partea financiara de altii ( de insolventa) si voi ati furat statu cu 30 de milioane catre anaf, ca vezi domne a uitat bodu nustiu ce imprimanta si calculator pe tabelul de creante.... sau sa nu uitam ca intr-o tara civilizata si normala la cap, FCSB era retrogradata in ultima liga posibila ( dat fiind faptu ca nu are palmares,sigla,stadion,suporteri,etc)..... dar cum am zis, la voi prostia e infinita !!!

zecs93
zecs93  •  08 Martie 2017, 20:56
Postat de godot pe 08 Martie 2017, 11:46

Așa cum a rezolvat să intre în insolvență cu 17,5 milioane euro datorii și să iasă după ce a plătit 4,5% din ele, diferența reprezentând debite șterse către bugetul de Stat, la fel să rezolve și problema cu Badea și să nu se mai lamenteze penibil. Dinamo a fost beneficiara privilegiată a Statului Român, nicidecum victimă, cum încearcă să acrediteze dl. Negoiță.

Prost mai esti, pai doar Dinamo a beneficat *** de aceasta cale ?? sti ca in insolventa in Romania e legala ?? Ce a facut lege speciala pentru Dinamo ?? Crezi ca daca FCSB intra in insolventa va intra cumva in faliment ?? Poate intra, daca nu-si plateste darile, dar daca isi plateste va iesi, asta e legea, si asa a facut si Dinamo !!! Nu mai comenta ca prostu intre destepti !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează