FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Nemec n-a mai semnat în Cipru! Șansă pentru FCSB: vicecampioana se bate cu o echipă de Champions League

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 iulie 2018 14:09

Adam Nemec (32 de ani) a plecat în această vară de la Dinamo, iar Gigi Becali a susținut în mai multe rânduri că atacantul va semna cu FCSB.

Nu s-a întâmplat asta și până la urmă se părea că atacantul slovac va merge în Cipru, la Pafos, îndemnat fiind de soția sa, Zuzana Kollarova, fosta miss Slovacia.

Nu a semnat încă niciun contract cu echipa cipriotă, iar presa slovacă susține că Nemec ar putea reveni în țara sa, unde e dorit de o echipă de Champions League.

Spartak Trnava îl vrea pe fostul dinamovist. Fosta adversară a FCSB-ului a învins în turul 2 preliminar pe Legia Varșovia, în Polonia, în prima manșă.

Totuși, faptul că n-a semnat în Cipru reprezintă o șansă și pentru FCSB de a-l convinge. În tot acest timp vicecampioana României negociază și cu Cristian Lopez.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (20)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  29 Iulie 2018, 18:10
Postat de baruch pe 29 Iulie 2018, 17:32

elton si dayro moreno erau...acceptabili pentru campionatul nostru. mm stoica si aia de pe acolo -fara sa-i egaleze pe cei de la cfr la dibuit jucatori- oricum au experienta infinit mai mare la fotbal decat gigi (i-au adus si pe un piovaccari, planic, thereau si multi altii). mai, aproape tot ce-a adus de la altii (cu exceptia bizonului) au fost fie sleiti, fie nu faceau fata si tot asa. tade, semedo, toti pustii lui hagi, toata astra, ca sa nu mai spun de urziceni...acum vad ca ia de la botosani, mai nou.

problema e de mentalitate. cand aduci pe unul care a stat toata viata la coada vacii pe salariu mic si deodata se vede ajuns la steaua la salariu de 15-20k euro pe sezon si pe toate primele pagini de ziare .. pur si simplu isi pierde mintea si ambitia. de aia e o vorba celebra cu romanul care se vede cu sacii in caruta. foarte rare sunt caracterele care tintesc mai sus si isi doresc adevarata mare performanta in vest. dupa cum se si vede ca 90% din cei care pleaca mai departe din liga 1 se duc la caile, la turci, la rusi, in general in est unde se pot plafoa si automultumi in continuare dar pe ceva mai multi bani.

sibelius
sibelius  •  29 Iulie 2018, 18:08
Postat de moshu_cu_ruc.sacul pe 29 Iulie 2018, 17:49

Hagi (încă) se răzbună pe finu'. Din când în când, îi mai vinde câte o petardă (cu porția ca să nu se prindă fariseul)! Șșșș, mergi blat !!

Probabil se razbuna si pe Fiorentina, Craiova si alte echipe care i-au cumparat petardele...

dinamo_fan
dinamo_fan  •  29 Iulie 2018, 18:00

Negoita ar trebui sa-i ofere lui Necec un nou contract si cu un atacant de valoarea lui ne putem bate la titlu. in afara postului de atacant lotul e destul de echilibrat si de sudat.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează