FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL

Nemulţumiţi de Gmamdia

Articol de GSP - Publicat marti, 25 martie 2008 00:00

Viorel Măstăcăneanu, preşedintele CA al Ceahlăului, se declară dezamăgit de atacantul tunisian Gmamdia Haikel şi consideră că prestaţiile acestuia au tras echipa în jos: "Sînt nemulţumit de ce a arătat Haikel pînă acum. L-am adus din campionatul Franţei, unul foarte puternic, şi sîntem conştienţi că băiatul e talentat, ne-a convins de lucrul ăsta în cantonamentul din Antalya. Dar acum, cînd echipa are nevoie de el, Gmamdia a dat dovadă de absenteism în joc, iar prestaţiile lui au condus în mare măsură la regresul echipei. Altfel, Măstăcaneanu rămîne optimist şi explică modul în care Ceahlăul poate da lovitura în partida de sîmbătă, contra Rapidului: "Sperăm să producem această mare surpriză cu Rapid. Cu o apărare bine pusă la punct, aşa cum am avut şi cu Urziceniul, şi cu o linie de mijloc ultraofensivă vrem să obţinem un rezultat bun în Giuleşti sau oriunde se va juca meciul".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
 •  27 Martie 2008, 07:43

gmandia,arbitrii,schumacher,spectatorii,raducan,liga,iordache,sichitiu,iar arbitrii -lista voastra de vinovati.oare iti mai amintesti propriile declaratii la sosirea acestor jucatori?

 •  26 Martie 2008, 16:43

Ceahlaul are un singur atacant de divia B- Doicaru, restul sunt de C sau D. Fundasii apartin regnului Neanderthall(ati observat ca Vitelaru nici nu stie sa arunce de la margine?) Iar Hizo e batran si obosit si nevrotic... Niciodata Ceahlaul n-a jucat atat de slab ca in acest campionat.

 •  25 Martie 2008, 22:11

In acea poza nu este Gmambia....este a altui jucator de la Strasbourg.Oricum este un atacant foarte bun....ii trebuie doar timp sa se integreze in campionatul nostru.Am auzit ca este imprumutat la Ceahlaul....nu a fost cumparat.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close