FOTBAL  »  Superliga  »  ÎNSCRIERE ÎN CAMPIONAT

Nici CSA nu a avut așa curaj! Steaua Armatei nu se compară cu CS U Craiova » Cum au fost oltenii avantajați de FRF

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 aprilie 2017 13:47

CSA vrea ca Steaua Armatei să se înscrie direct în Liga a 4-a, nu în Liga a 5-a așa cum au făcut-o alte echipe reînființate. Vezi detalii.

Intenția Stelei nu înseamnă nimic pe lângă avantajul de care a beneficiat CSU Craiova. Noul club din Bănie a fost înființat în 2013 și înscris direct în Liga a 2-a! Adunarea Generală a FRF a hotărât că orașul Craiova merită să aibă un club în eșalonul secund și i-a oferit un loc nou fondatei CSU, care se pretinde continuatoarea Universității istorice.

FC Universitatea, echipa care a derivat din clubul vechi, așa cum s-a întâmplat și cu FCSB, și cu FC Dinamo 1948, a fost dezafiliată de FRF pe vremea lui Mircea Sandu. Dezafilierea e subiectul unui proces în care Mititelu cere despăgubiri. În prima instanță, Mititelu a obținut daune de 220 de milioane de euro, iar Sandu și Dragomir au fost condamnați la câte 3 ani de închisoare cu suspendare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  03 Aprilie 2017, 19:21
Postat de observator_federal pe 01 Aprilie 2017, 17:49

Comparatia din titlu intre CSU si CSA s-ar putea face doar daca FCSB ar fi dezafiliata cum a fost FCUniversitatea Craiova si Gigi falimentat precum Mititelu... Altfel, inca un articol fara noima, asa cum sunt cele mai multe de cand FCSB si-a afirmat raspicat identitatea in istoria Ligii I - un fapt ce a starnit panica si confuzie intre "stelistii" din redactiile sportive (din toate, fara exceptie!) care acum lovesc in stanga si in dreapta, anuntand apocalipsa... Calm baieti, fotbalul romanesc nu a inceput si nici nu se termina o data cu latifundiarul din Pipera!

in schimb , a inceput cu negoita si probabil ca se va termina cu mostenitorii lui....

vlad_123
vlad_123  •  02 Aprilie 2017, 14:12

Ce articole mizere si artificiale publica aceasta fituica. *** Bai baieti, v-ati obisnuit sa aruncati cu noroi in tot ce inseamna seriozitate in fotbalul asta... dar va inteleg, fara finantatorii certareti *** probabil ca nu mai aveti aceleasi ratinguri.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stefy29
stefy29  •  01 Aprilie 2017, 19:58

ovidiu3000000000000003000000 esti tare prost, da prost rau de tot. Pai Hagi a jucat la Real Madrid, la Barcelona si tu -l faci jucator mediocru. Sa vedem unde ajung breleantii echipei pe care de mic o iubesti si care s-a infintat in 2013. Vai de voi. In fata lui Hagi trebuie sa ne plecam.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează