FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - VIITORUL 0-1

Nici publicul n-a gustat înfrângerea Craiovei: "Am auzit lucruri urâte dinspre tribună"

Articol de GSP - Publicat luni, 08 mai 2017 09:02

Debutant în prima ligă, portarul Andrei Vlad a avut aseară o evoluție destul de bună în partida pierdută de CS U Craiova cu Viitorul, scor 0-1. 

După meci, au apărut multe discuții cum că oltenii nu și-ar fi apărat corect șansele, având în vedere primul "11" aliniat de Gigi Mulțescu. 

Portarul Andrei Vlad s-a apărat și s-a luat de contestatari:

"Sunt sigur că lumea o să spună că ca fost ceva în neregulă cu acest meci, o să fim acuzați. Chiar și din tribună am auzit lucruri care nu mi-au plăcut”, a declarat Andrei Vlad la Look TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
1037972906348855
Emilian Albu  •  09 Mai 2017, 10:04

Fiecare echipa are interesul ei. Craiova vrea in finala cupei, in campionat totul s-a sfarsit. Cel mai clar exemplu este este meciul Buducnost - CSM Bucuresti. Dragan Antici a inceput cu strainele si conducea cu 4-3. Din acest moment a scos din teren toate stranierele (inclusiv pe Neagu, care marcase 3 goluri) si a jucat numai cu muntenegrene, pana la sfarsit. Interesul lui a fost sa joace cu viitoarele jucatoare ale nationalei tarii sale. Craiova s-a mai fript o data, in urma cu mai multi ani, cand Alesanco a crezut ca ii va invinge, de 2 ori in cateva zile, pe Rapid. Au castigat primul meci, la Craiova, facandui campioni pe Steaua (sac ?!?! pomana), dar au pierdut finala cupei si nu s-au ales cu nimic. Au fost eliminati din Europa si jucatorii nu au mai primit prima. Din acel momest a inceput declinul Craiovei. STEAUA, scuzati FCSB, s-a obisnuit sa castige conjuctural sau cine mai stie cum campionate. DE CE NU A CASTIGAT UNTIMILE 4 JOCURI SAU MACAR PE CEL CU DINAMO SI NU SE MAI PLANGEAU ACUM, DUPA CE AU IRONIZAT PE TOTI ADVERSARII, crezandu-se campioni ??? UN CAMPIONAT IL CASTIGI TU, NU ASTEPTI SA-L PRIMESTI CADOU. Vina principala nu o au jucatorii, ci penibilii de pe banca.

tanasevictor
tanasevictor  •  08 Mai 2017, 15:52

Din dorinta de a iesi bine Craiova a jucat fara sa tina cont de propriu interes Chiar devin unii penibili asteapta sa le faca altii dreptatea FCSB a tras oriunde de 3 meciuri fara sa nimereasca poarta , au fautat grosolan sa nu fie umbra de indoiala si acuza Craiova care risca sa-si anuleze sansele la obiectiv Stim cum au castigat acum 2ani

fangigi
fangigi  •  08 Mai 2017, 14:03
Postat de Constantin Valentin pe 08 Mai 2017, 12:13

Stiu spectatorii ce stiu , nu sunt prosti, s-a vazut din avion ce intentie a avut Craiova...Rusineeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!

Vociferau doar fcsbistii cei pomanagii, care asteptau sa le bage altii titlul in buzunar!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează